Life

Cum și-a cerut Virgil Ianțu iubita în căsătorie și de ce nunta nu a avut loc nici după 16 ani: „Nu trag de timp”

Virgil Ianțu a făcut dezvăluiri despre viața de familie. Cum și-a cerut iubita în căsătorie în urmă cu 16 ani și care este motivul pentru care nunta încă nu a avut loc.
04.04.2022 | 16:42
Cum sia cerut Virgil Iantu iubita in casatorie si de ce nunta nu a avut loc nici dupa 16 ani Nu trag de timp
Virgil Ianțu și soția lui se cunosc de 22 de ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu a vorbit sincer despre viața de familie în podcast-ul lui Cătălin Măruță. Prezentatorul și iubita lui, Roxana Alexandru, s-au cunoscut în urmă cu 22 de ani și doi ani mai târziu și-au început povestea de iubire. Cu toate că cererea în căsătorie a venit o dată cu nașterea fiicei lor, Jasmina, nunta încă nu a avut loc.

Virgil Ianțu și-a cerut iubita în căsătorie în urmă cu 16 ani. De ce nu au făcut nunta până acum?

Virgil Ianțu a cunoscut-o pe Roxana atunci când se gândea dacă să meargă la casting pentru emisiunea Vrei să fii milionar. În 2005, a venit pe lume Jasmina, fiica lor, și tot atunci moderatorul a cerut-o pe iubita lui în căsătorie într-un mod inedit.

ADVERTISEMENT

I-a pus micuței nou-născute la mână un săculeț în care se afla un bilețel. Roxana a acceptat cererea, însă nici 16 ani mai târziu nunta nu a avut loc.

„Am cerut-o într-un mod foarte inedit. În ziua în care s-a născut Jasmina, i-am pregătit un săculeț la mânuță, când a văzut-o pentru prima dată. Și era și un inel și un bilețel în care Jasmina îi scria că tati e timid și ‘vrei să fii soția lui’.

ADVERTISEMENT

Și a zis ‘Da’. Și și-a dorit foarte mult lucrul ăsta, de asta și azi suntem necăsătoriți. N-am apucat. Ea muncește, eu muncesc”, a dezvăluit Virgil Ianțu.

În plus, moderatorul spune că după atâția ani petrecuți împreună, nu mai este atât de important să-și oficializeze relația. Se gândește să facă acest lucru în viitorul apropiat, dar nu își face din asta un țel.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta a glumit și a spus că nunta ar putea avea loc odată cu cea fiicei lor. Jasmina va împlini 17 ani în vara anului 2022.  În ciuda acestui lucru. Virgil Ianțu susține că are o familie fericită.

„Anul ăsta, anul viitor, să fie și o stare…Uite ce idee, să facem nunta când face și Jasmina. Nu trag de timp. Să nu înțeleagă lumea că îmi duc viața ca… Nu vreau să dau exemplu, că e și cântăreț și antivaccinist.

ADVERTISEMENT

Duc viața ca lumea, duc o viață de familie cum cred eu că ar trebui să existe. Eu o respect foarte tare, îi spun de un milion de ori că o iubesc”, a declarat Virgil Ianțu.

Cum se înțelege Virgil Ianțu cu fiica sa adolescentă?

De altfel, Virgil Ianțu spune că are o relație bună cu fiica lui. Îi da Jasminei libertatea de a face ceea își dorește și să învețe din propriile greșeli. Vedeta este de părere că este dificil pentru un părinte să găsească rețeta perfectă pentru a comunica cu un copil aflat la vârsta adolescenței.

„Are libertate. O las să meargă la petreceri. Am lăsat-o să greșească, a greșit. A învățat, a mai greșit o dată. Acum suntem iară pe o linie bună”, a spus prezentatorul.

 

 

ADVERTISEMENT