Sport

Cum și-a dat prima oară demisia Leo Strizu de la FCSB în 2011. „Gigi era intoxicat, puteam să-l rog pe Teia, dar am zis: Gata, termin cu Steaua!” Video exclusiv

Leo Strizu a povestit la FANATIK SUPERLIGA cum s-a încheiat prima sa aventură la FCSB, unde a fost antrenorul echipei secunde între 2008 şi 2011. Şi-a dat şi atunci demisia.
08.03.2023 | 12:02
Cum sia dat prima oara demisia Leo Strizu de la FCSB in 2011 Gigi era intoxicat puteam sal rog pe Teia dar am zis Gata termin cu Steaua Video exclusiv
Cum și-a dat prima oară demisia Leo Strizu de la FCSB în 2011. „Gigi era intoxicat, puteam să-l rog pe Teia, dar am zis: Gata, termin cu Steaua!” Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Leo Strizu a fost antrenorul din acte al celor de la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică. Tehnicianul a fost forţat să îşi dea demisia de la roş-albaştrii după şicanele pe care le-a avut cu Mihai Stoica, managerul general al echipei.

Cum și-a dat prima oară demisia Leo Strizu de la FCSB în 2011

Însă, Leo Strizu nu se afla la prima aventură alături de FCSB. Tehnicianul a mai fost antrenorul echipei secunde a Stelei între 2008 şi 2011, pe care a reuşit să o ducă în al doilea eşalon al României.

ADVERTISEMENT

Prima apariţie publică a lui Leo Strizu după plecarea de la FCSB a fost la FANATIK SUPERLIGA. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a vorbit despre prima demisie de la FCSB, în 2011, spunând că Gigi Becali a fost “intoxicat”:

“Am plecat de la Steaua în 2011. Aici vreau să fac o legătură. Nu ştiu dacă am sau nu bun simţ, dacă am sau nu tupeu. Dacă mi-am dorit ceva m-am rugat la Dumnezeu: «Dă-mi Doamne, jucători ca Strizu, dar să nu aibă tupeul lui».

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Gigi Becali era intoxicat şi poate că într-o singură speţă avea dreptate”

S-a terminat episodul în 2011. Nu este niciun război între Teia Sponte şi Mihai Stoica. Teia Sponte nu se coboară niciodată la nivelul lui Meme Stoica. 

În momentul în care în 2011, Gigi Becali era intoxicat şi poate că într-o singură speţă avea dreptate, i-am spus lui Teia Sponte: «Măi, Teia, eu niciodată nu o să mă bag în relaţia ta.

ADVERTISEMENT

“Eu în 2011 mi-am dat demisia şi am terminat cu Steaua”

Cel mai bine pentru noi, tu te-ai dat la o parte, iar prietenia ta cu Gigi Becali va rămâne o viaţă. Eu îmi dau demisia şi nu vreau să stau». Că puteam să stau să intervină Teia. Nu.

Eu în 2011 mi-am dat demisia şi am terminat cu Steaua”, a spus Leo Strizu la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu a mai antrenat în stagiunea precedentă la Unirea Constanţa, înainte de a reveni la FCSB, pe banca primei echipe, mai ales că Gigi Becali avea nevoie de un posesor al licenţei PRO, după plecarea lui Nicolae Dică.

Primăvara se numără emisiunile Fanatik SuperLiga. Show-ul care dă tonul exclusivităților din fotbalul românesc poate fi urmărit începând de săptămâna trecută în fiecare zi de luni până vineri, ora 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT