Life

Secretul pe care nu multă lume îl știe despre Orlando Zaharia. Pentru cine a gătit înainte de a ajunge jurat la ”Chefi la cuțite”

Pentru cine a gătit, de-a lungul carierei, Orlando Zaharia. Nu mulți bucătari se pot lăuda cu performanțele noului jurat de la ”Chefi la cuțite”
03.01.2024 | 21:24
Secretul pe care nu multa lume il stie despre Orlando Zaharia Pentru cine a gatit inainte de a ajunge jurat la Chefi la cutite
Ce reușite are în palmares Orlando Zaharia, noul jurat de la ”Chefi la cuțite”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Noul sezon ”Chefi la cuțite” se anunță a fi unul incendiar. Cei trei chefi cunoscuți de-a lungul a multor sezoane au fost înlocuiți de alte patru nume cu greutate din domeniul gastronomic. Printre ei se numără și Orlando Zaharia care nu este deloc străin de ochiul publicului.

Cu ce s-a ocupat Orlando Zaharia înainte de a ajunge la ”Chefi la cuțite”

Căutarea talentelor în bucătărie nu se oprește pentru Antena 1. Deși cei trei chefi celebri au decis să plece și să rupă contractul, se pare că formatul merge mai departe. Unul dintre cei patru jurați este Orlando Zaharia care are în spate o întreagă experiență în domeniul culinar.

ADVERTISEMENT

Orlando Zaharia nu este deloc străin de publicul de acasă. De-a lungul sezoanelor de la ”Chefi la cuțite”, acesta a venit de multe ori să jurizeze preparatele celor trei chefi. Acum, însă, a luat locul lor la banda de jurizare.

Pentru Orlando Zaharia, bucătăria este a doua casă. Acesta a luat pentru prima dată contact cu lumea gusturilor și a preparatelor la vârsta de 15 ani. După ce a făcut practică la un renumit restaurant din Capitală, a decis să plece bucătar pe vapor. Acela a fost momentul care i-a schimbat întreaga viață.

ADVERTISEMENT

Deși a jonglat cu multe bucătării, preferata lui a rămas bucătăria mediteraneană. Orlando Zaharia a lucrat în restaurante de renume din Cipru și Rhodos, apoi s-a îndreptat către Franța. Aici, a reușit să lucreze în unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Paris.

Noul jurat de la Antena 1 moștenește pasiunea pentru gătit de la mama lui

Privind retrospectiv, Orlando Zaharia poate spune că întreaga lui carieră este marcată doar de reușite. Nu doar peste hotare s-a făcut remarcat datorită talentului său, ci și în țară. Orlando este printre puținii chefi care se poate lăuda că a lucrat pentru Președinția României.

ADVERTISEMENT

Noul jurat de la ”Chefi la cuțite” are mai multe titluri și toate atestă cât de bun este în ceea ce face. În 2010, acesta a fost numit Bucătarul de Aur al Bucureștiului, iar pentru asta îi este recunoscător mamei sale.

Nu multă lume știe, dar pasiunea pentru bucătărie a fost moștenită de la mama lui. Aceasta a fost o bucătăreasă extrem de pasionată de ceea ce făcea, iar asta i-a transmis și fiului ei.

ADVERTISEMENT

În prezent, Orlando pune suflet în tot ceea ce face și vrea ca totul să fie dus la superlativ. Ambiția lui de a fi cel mai bun din domeniu l-a ajutat să evolueze foarte mult, iar asta i-a adus și un scaun de jurat la una dintre cele mai faimoase emisiuni de cooking de la noi din țară.

Cu siguranță, rolul de jurat nu este deloc unul ușor pentru Orlando Zaharia. Însă, este conștient că în această emisiune va avea un singur scop. Și anume, acela de a-și duce echipa în finală și de a câștiga.

Deși este prieten cu ceilalți colegi de scaun, asta nu îl va împiedica să folosească toate armele din dotare. Iar asta pentru că la final, ”Chefi la cuțite” va avea un singur câștigător.

ADVERTISEMENT