Life

Cum și-a răsfățat Pepe iubita. Yasmine Ody radiază de fericire după naștere

Pepe și-a surprins partenera de viață, Yasmine Ody, la aproape două luni de când au devenit părinți. Cântărețul și makeup artistul s-au fotografiat împreună.
12.07.2022 | 18:57
Cum sia rasfatat Pepe iubita Yasmine Ody radiaza de fericire dupa nastere
Cum și-a surprins Pepe partenera de viață. Yasmine Ody, în culmea fericirii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul show-ului Te cunosc de undeva și-a răsfățat iubita cu o ieșire la restaurant. Cina nu a fost una savurată în doi pentru că îndrăgostiții au fost însoțiți de fiica cea mică a artistului, Rosa Alexandra Pascu.

Cum și-a surprins Pepe partenera de viață. Yasmine Ody, în culmea fericirii

Pepe este un romantic incurabil și ține cont de momentele speciale alături de partenera de viață. Yasmine Ody este extrem de răsfățată de când formează un cuplu cu vedeta de la Antena 1, căreia i-a dăruit un băiețel.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă, de meserie makeup artist, radiază de fericire de fiecare dată când apare la brațul artistului. Celebrul cântăreț latino știe cum să se comporte în preajma unei femei, mai ales în cea a iubitei sale.

„Vorbeam cu prințesa mea”, a scris Pepe în dreptul imaginii de pe Facebook, unde a etichetat-o și pe fiica sa cea mică, Rosa Alexandra Pascu.

ADVERTISEMENT

Yasmine Ody, în formă maximă după naștere

Tânăra în vârstă de 27 de ani s-a bucurat de o ieșire în oraș, unde a purtat o ținută elegantă la puțină vreme după ce a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a îmbrăcat o rochie neagră care i-a pus în valoare formele de invidiat.

Acest lucru a atras atenția asupra fanilor pentru că Yasmine Ody și-a revenit rapid la formele inițiale. Iubita lui Pepe are foarte mare grijă de aspectul fizic și are o frumusețe deosebită, mai ales că o vreme lungă a lucrat ca model.

ADVERTISEMENT

Partenera cântărețului a cochetat cu defilările și a lucrat la una dintre cele mai cunoscute agenții de la noi din țară. Originale sale arabe au făcut-o să aibă succes pe podiumurile din întreaga lume și a prezentat creațiile designerului Cătălin Botezatu.

De asemenea, o perioadă lungă a activat ca model internațional și a prezentat pentru brandul de lenjerie intimă Victoria”s Secret. Pe Pepe l-a cunoscut în urmă cu peste 5 ani, dar formează o relație de mai puțină vreme.

ADVERTISEMENT
Tags: