Life

Yasmine Ody și-a scos bebelușul în lume. Iubita lui Pepe a plecat la mare

Yasmine Ody, actuală iubită a lui Pepe, este în culmea fericirii de când a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a plecat deja în vacanță cu bebelușul.
21.06.2022 | 10:15
Yasmine Ody sia scos bebelusul in lume Iubita lui Pepe a plecat la mare
Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a plecat la mare. Tânăra s-a fotografiat cu bebelușul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Tânăra și-a scos micuțul în lume la numai câteva săptămâni de când a născut. Make-up artistul a plecat pe litoralul românesc, unde s-a fotografiat alături de fiul său și al prezentatorului de la Te cunosc de undeva.

Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a plecat la mare. Tânăra s-a fotografiat cu bebelușul

Yasmine Ody este în formă maximă la mai puțin de o lună de când a devenit mamă. Iubita lui Pepe arată formidabil, dovadă că a apărut la plajă și nu singură, ci însoțită de fiul său. Tânăra a postat în social media o poză de pe litoral.

ADVERTISEMENT

Vedeta stă întinsă, la umbră, în timp ce-și privește micuțul perfect sănătos. Make-up artistul radiază de bucurie, motiv pentru care nu mai ascunde acest lucru și nici chipul copilului, care este rodul iubirii cu artistul latino.

Mai mult decât atât, iubita lui Pepe a lăsat un mesaj emoționant prin care își exprimă dragostea pentru fiul său.

ADVERTISEMENT

„Inima mea”, a scris Yasmine Ody, în dreptul imaginilor distribuite pe contul de Instagram, unde a lăsat și o inimă albastră.

Cântărețul nu s-a lăsat mai prejos și a postat la rândul său o poză cu micuțul său. Vedeta de la Antena 1 apare pe plajă în timp ce-și ține în brațe bebelușul venit pe lume la începutul lunii iunie.

ADVERTISEMENT
Yasmine Ody și Pepe cu bebelușul
Yasmine Ody și Pepe cu bebelușul, pe plajă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Pepe, declarație după nașterea fiului său

Pepe nu a vrut să le arate fanilor imagini cu fiul său la venirea pe lume, când declara că așteaptă momentul potrivit pentru a-i arăta chipul. Iată că acum a vrut să-l arate lumii pe micuțul Pepe Junior.

„23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa.

ADVERTISEMENT

Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite.

În familie se împart și necazurile și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, a spus Pepe pe contul personal de Youtube, scrie copilul.ro.

ADVERTISEMENT