Life

Cum și-a șocat Bobiță din Las Fierbinți toți prietenii. Mihai Bobonete are o pasiune periculoasă: „Stai, mă, acasă!”

Bobiță din Las Fierbinți și-a găsit o nouă pasiune, cam periculoasă, dar prietenii l-au sfătuit să stea deoparte. Decizia cu care i-a luat pe toți prin surprindere.
25.03.2024 | 14:00
Cum sia socat Bobita din Las Fierbinti toti prietenii Mihai Bobonete are o pasiune periculoasa Stai ma acasa
Decizia cu care Mihai Bobonete și-a luat prietenii prin surprindere. Ce a putut să facă vedeta serialului Las Fierbinți. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bobiță din Las Fierbinți mai adaugă o pasiune ”la colecție”. Împătimit al pescuitului, a trecut acum la un alt sport, ceva mai periculos, care presupune și multă mișcare. A vorbit despre asta cu prietenii din breaslă și, mai în glumă mai în serios, a fost sfătuit să stea acasă. Despre ce este vorba?

Bobiță din Las Fierbinți, o pasiune neașteptată. Prietenii nu și-l imaginau niciodată într-o asemenea postură

Mihai Bobonete este cunoscut pentru talentul său actoricesc și pentru umorul său inconfundabil. De altfel, și la capitolul afaceri se pricepe destul de bine și face bani frumoși, astfel că unii ar crede că viața lui este destul de plină, deja.

ADVERTISEMENT

Unde mai pui și că este un împătimit al pescuitului, jurat la Românii au talent și moderator al propriului podcast? Ei bine, Bobiță din Las Fierbinți nu s-a rezumat la atât și a mai adăugat o pasiune în palmares.

Timp de trei săptămâni, în luna februarie, vedeta Pro TV-ului a plecat într-o expediție. Nu oriunde, ci în Asia, acolo unde a dat gata un munte de peste 4000 de metri. A povestit despre ce urmează să facă în podcast-ul în care l-a avut invitat pe Micutzu.

ADVERTISEMENT

„În timp ce rulează podcast-ul ăsta, eu sunt plecat în Borneo, urc pe Kinabalu, la 4095 de metri. Sunt 30 și ceva de mii de scări, urc pe scări. Ce e așa funny? (…) David Neacșu l-a ales și l-a ales special că să mă ducă până acolo, să rezist.

Și fac pregătire acum. Adică, cu pisica… Mă duc prin pădure, merg mult pe jos. Am început să urc și scări, doar că mă cam dor genunchii. Dar să știi că asta este singura ascensiune pe care o fac în toată expediția care durează vreo trei săptămâni, adică în luna februarie sunt plecat”, a povestit cu entuziasm Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

A ajuns ținta glumelor

Seriozitatea, însă, n-a avut loc în discuția celor doi, marcată de numeroase glume. Degeaba a încercat Bobiță din Las Fierbinți să-i explice amicului său ce activități interesante va avea în călătorie.

„Printre lucrurile pe care o să le fac acolo, o să dorm pe o insulă, patrimoniu UNESCO, unde o să prind o noapte în care eclozează toate ouăle de broască țestoasă de pe plajă. După merg într-o pădure de urangutani și dorm acolo”, spunea Bobiță din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

„Unde dracu te duci tu, mă? Stai, mă, acasă!”, a fost reacția sinceră a lui Micutzu, care cu greu s-a oprit din râs. Însă, juratul de la Românii au talent a vrut să se știe de la el un lucru: „Mă duc cu oameni pregătiți, eu sunt cel mai nepregătit!”.

Despre expediția pe munte le-a vorbit și lui Cătălin Bordea și lui Nelu Cortea, la „Colegi de cameră”. Lor le-a explicat că nu va pleca de capul său în Asia, ci însoțit de un om cu zeci de astfel de experiențe în spate.

„David Neacșu abia și-a lansat cartea acum. E un om care a urcat pe toți munții de peste 7000. E alpinist. A condus prima expediție românească pe Everest. Doar că a avut neșansa să-i crape inima și să facă un preinfarct fix la bază, dar a stat acolo o lună jumate până au urcat ai noștri muntele.

E impresionant el așa. Și ca om, mi-e prieten. Noi mergem foarte mult la pescuit și acum a fost prima oară când a fost de acord să mă ducă într-o expediție. Și când mergi cu un om din ăsta care vorbește tot timpul și povestește, e fain”, a povestit Mihai Bobonete cu puțin timp înainte de călătorie.

Mihai Bobonete și-a recunoscut frica

Chiar și în aceste condiții, Bobiță din Las Fierbinți a admis că are câteva emoții. „Mi-e puțin teamă, dar nu atât de tare. Am început să bag pădurea, bocancii trebuie să-i porți cu ceva timp înainte. Eu mă duc să fac o chestie care implică singurătate. Alpinismul este singurul sport fără suport. Te aplauzi tu pe tine și ești dezamăgit tu de tine”.

Totuși, antrenamentele dese, dar și faptul că a început cu un munte ușor de urcat, l-au făcut să aibă mai multă încredere în forțele proprii „Mai fac antrenamente, adică, îmi place. Acum am descoperit pădurea, că am început sa bag cu bocanci. Eu mă duc acum și este o primă expediție, pentru că urmează mai multe. Dar urcăm munți care sunt verzi, nu e piatră. Și te ajută pentru o aclimatizare mai bună, atâta timp cât e oxigen.

Alpii și Dolomiții sunt foarte buni pentru antrenament, să dai de piatră. Noi acum trebuia să mergem pe Ruwenzori, în Uganda, unde e tot în munte, dar nu e alpinismul ăla clar. Diferența de nivel într-o zi și alta, 300-400 de metri. E mult de mers.

Aici în Borneo, ascensiunea durează două zile, cu tot cu urcat și coborât. Și ajung și în orașul lui Sandokan, tigrul malaezian. Mergem în orașul de unde vine”, sunt alte detalii oferite de Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT