Life

Bobiță din Las Fierbinți întoarce banii cu lopata! Cine e misteriosul partener de afaceri de lângă Mihai Bobonete

Mihai Bobonete, simpaticul Bobiță din Las Fierbinți, este, pe cât de bun actor, pe atât de bun om de afaceri, profiturile lui fiind uriașe.
05.06.2023 | 16:30
Bobita din Las Fierbinti intoarce banii cu lopata Cine e misteriosul partener de afaceri de langa Mihai Bobonete
Mihai Bobonete, alias Bobiță din Las FIerbinți, face bani pe bandă rulantă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bobiță din Las Fierbinți este, probabil, unul dintre cei mai buni afaceriști ai showbiz-ului românesc. Actorul face senzație pe micile ecrane de ani buni, din postura șmecherașului proprietar de birt în Fierbinți. Iar dacă, în serial, mereu, e la un pas să dea lovitura, în viața reală el a reușit, deja.

Câți bani face Mihai Bobonete, alias Bobiță din Las Fierbinți

Mihai Bobonete este și actor, dar și afacerist. Iar ambele îi merg ca ”pe roate”. Simpaticul Bobiță din Las Fierbinți este implicat, ca asociat sau patron, în patru firme. Iar trei dintre companiile sale se pot lăuda că sunt conduse cu ”măiestrie”.

ADVERTISEMENT

Comedy Boys, una dintre firmele pe care le are Mihai Bobonete, a avut, în 2022, o cifră de afaceri uriașă: peste 1,1 milioane de lei. Iar profitul este pe măsură! ”Doar” 814.000 de lei, adică în jur de 160.000 de euro. E adevărat, profitul trebuie să îl împartă cu Adrian Văncică, colegul lui de serial, cel care-l joacă pe Celentano.

O altă firmă care ”duduie” este Da Bravo Bro. Conform datelor obținute de la Ministerul Finanțelor Publice, compania se ocupă cu activități ale agențiilor de publicitate a avut un an fantastic.

ADVERTISEMENT

Mai exact, o cifră de afaceri de aproape 1,5 milioane de lei. Profitul, de asemenea, impresionant: aproape 1,2 milioane de lei. Adică în jur de un sfert de milion de euro. În această companie, alături de Bobiță este și fratele lui din viața reală, Adrian.

De altfel, ”Da, bravo!” se numele și podcastul moderat de Mihai Bobonete. Trebuie precizat că, de la apariție și până acum, a reușit să se impună pe piața de profil, devenind, adeseori, viral.

ADVERTISEMENT

Printre invitații lui Bobo de la podcast s-au numărat Victor Rebengiuc, Andra, Tudor Chirilă, Costi Diță sau Mihai Răiț, dar și nenumărate alte vedete care și-au pus sufletul pe tavă în timp ce se distrau de minune.

Mihai Bobonete își poate cumpăra lunar o mașină

Celelalte două firme la care este implicat Mihai Bobonete nu au fost la fel de performante în ceea ce privește cifrele financiare. Astfel, Cetățeni Particulari a obținut, din primul an de activitate ca firmă de organizare a expozițiilor, târgurilor și congreselor puțin peste 110.000. La capitolul profit, firma a bifat puțin peste 40.000 de lei, adică în jur de 8.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Improvshow Entertainment este, de câțiva ani, o firmă doar în teorie funcțională, raportând 0 la capitolul cifră de afaceri. E adevărat, nu are nici pierderi, profitul fiind tot zero.

Când vine vorba de bani, e clar că Mihai Bobonete este unul dintre cei mai ”profitabili” actori de la noi din țară. Iar pe lângă onorariile pe care le câștigă ca actor, el și-a asigurat un venit lunar constant din afaceri. Iar suma este mai mare decât poate visa un om obișnuit: peste 27.000 de euro lunar.

Adică suficient să își cumpere, lunar, o mașină, iar o dată la câteva luni să își cumpere o garsonieră într-un bloc nou, de lux, de prin București. Și, desigur, să îi rămână suficienți bani cât să trăiască, binișor, alături de familia lui.

Mihai Bobonete, vedeta din Las Fierbinți

Ce este de remarcat este că firmele la care Bobiță din Las Fierbinți este implicat sunt, de la înființare, într-o creștere constantă, an de an raportând profituri mai mari. Și, cu siguranță, mai mari decât barul pe care ”îl conduce” în Fierbinți.

De altfel, barul cu pricina din Fierbinți este, deja, un obiectiv turistic al micuțului oraș din Ialomița. ”La Bobiță” este vizitat, atunci când nu se filmează, de zeci de oameni care vor să bea o bere acolo sau să se delecteze cu un mic. Iar asta în ciuda faptului că prețurile nu sunt tocmai mici…

Serialul Las Fierbinți a debutat pe micile ecrane pe 1 martie 2012. De atunci, la PRO TV, a devenit un adevărat magnet pentru audiență, telespectatorii fiind cuceriți de personajele și povestea serialului. Mihai Bobonete este Bobiță, proprietarul barului din localitate, un mic ”combinator” cu un frate nu tocmai înzestrat, Dorel – jucat de Mihai Răiț.

Printre persoanajele care fac deliciul publicului se numără și Celentano (Adrian Văncică, asociatul lui Bobonete), Firicel (Cuzin Toma) sau Aspirina (Mirela Oprișor) și Gianina (frumoasa Anca Dumitra). Printre personajele principale mai sunt și primarul Gheorghe (Vasile Ifrim) și nu tocmai sclipitorul polițist Robi (Leonid Doni).

ADVERTISEMENT