Life

Cum și-a trădat Regele Charles mama. Ultima dorință a Reginei Elisabeta nu a fost respectată

Regele Charles a trecut peste ultima dorință a mamei sale. Regina Elisabeta a cerut asta înainte să moară, în urmă cu un an.
16.11.2023 | 12:13
Cum sia tradat Regele Charles mama Ultima dorinta a Reginei Elisabeta nu a fost respectata
Regele Charles nu i-a respectat dorința Regini Elisabeta, Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta
ADVERTISEMENT

A ieșit la iveală faptul că actualul Rege Charles nu a ținut cont de ultima dorință a Reginei Elisabeta. Aceasta are legătură cu Prințul Harry, dar cererea suveranei nu a fost luată în considerare.

Ce și-a dorit Regina Elisabeta înainte să moară. Regele Charles nu i-a ascultat cererea

Regele Charles a trădat-o pe Regina Elisabeta. Mai exact, acesta nu a ținut cont de ultima dorință a suveranei care și-a dat ultima suflare în toamna anului trecut, pe 8 septembrie.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Regina a cerut ca Prințul Harry, nepotul său, să afle înaintea lumii întregi faptul că ea nu mai este în viață, cu toate că acesta a renunțat la atribuțiile regale și s-a mutat cu familia în America.

Chiar dacă inițial s-a spus că acest lucru s-a întâmplat și că Regele Charles l-a sunat personal pe fiul său pentru a-i spune despre tristul eveniment, în cartea sa, Harry a dezvăluit că a aflat din presă, după ce a coborât dintr-un zbor spre Aberdeen, în drum spre călătoria sa spre Balmoral.

ADVERTISEMENT

Biograful regal Omid Scobie a vorbit despre asta în noua sa carte și a dezvăluit că Prințul a suferit foarte mult din această cauză. „Harry a fost distrus. Relația sa cu Regina era totul pentru el.

Ea ar fi vrut ca el să afle înainte ca totul să se știe în lume. Ar fi putut să mai aștepte doar puțin, nu ar fi fost nimic în marea schemă a lucrurilor, dar nimeni nu a respectat deloc acest lucru”, a spus un prieten al lui Harry, conform okmagazine.ro. 

ADVERTISEMENT

Nu a știut că bunica lui este atât de bolnavă

În aceeași carte se arată faptul că Prințul Harry nici măcar nu ar fi fost anunțat că starea bunicii sale este atât de gravă și că familia se pregătea pentru ultimele ore din viața acesteia și planifica viitorul.

„Cei din familia Sussex nu aveau nicio idee că Palatul Buckingham plănuia deja ultimele ore ale reginei și primele zile ale noii ere a monarhiei – până când telefonul ducelui a început să sune. Un număr necunoscut. De obicei, el le ignora pe acelea”, a explicat Scobie.

ADVERTISEMENT

De altfel, descrierea cărții ce urmează să fie lansată oe 28 noiembrie are o descriere sugetsivă: „Un rege nepopular, un moștenitor al tronului însetat de putere, o regină dispusă să facă orice pentru a-și păstra imaginea și un prinț forțat să înceapă o nouă viață după ce a fost trădat de propria familie”.

ADVERTISEMENT