Life

Cum și cu cine a petrecut Zannidache după ce a câștigat Survivor România. Ana Porgras a publicat imaginile

Zannidache a petrecut cu câțiva dintre foștii concurenți de la Survivor România după ce a câștigat competiția. Cine a fost alături de el?
11.07.2021 | 14:50
Cum si cu cine a petrecut Zannidache dupa ce a castigat Survivor Romania Ana Porgras a publicat imaginile
Zannidache a petrecut cu cei apropiați după câștigarea Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zannidache s-a distrat pe cinste după ce a câștigat Survivor România alături de cei care l-au susținut până în ultima clipă.

Trapperul a cântat și a dansat împreună cu Sebi și Cucu, iar prietenii săi, participanți în reality-show-ul de la Kanal D l-au filmat.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras a fost cea care a publicat imaginile pe contul ei de Instagram. Pe lângă gașca lui veselă, formată din Sebi, Raluca și Ana, Zanni s-a distrat și cu Ștefan Ciuculescu și Cucu de la Noaptea Târziu.

Zanni a petrecut cu foștii colegi după finala Survivor România

Supraviețuitorul a cântat una din cele mai cunoscute melodii ale sale, „Senzație”. Sebi l-a acompaniat bucurându-se de victoria lui ca și cum ar fi câștigat el.

ADVERTISEMENT

Zanni i-a dedicat câteva versuri Elenei Marin, cele în care artistul cântă despre oftică. Concurenții au petrecut pe holurile locului unde s-a desfășurat finala până târziu.

După transmiterea imaginilor respective, Ana a promis că va mai face un live alături de Zanni și ceilalți concurenți, căci acum chinul s-a terminat pentru toți.

ADVERTISEMENT

Competiția Survivor România a durat mai bine de 6 luni. În marea finală au ajuns Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Zannidache.

Cei care au ajuns în fața publicului la televot în ultimele momente au fost Andrei și Zanni. Trapperul din gașca lui Alex Velea a avut însă mai multă susținere din partea celor de acasă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Porgras official (@anaporgras_oficial)

 

Finala nu a fost lipsită de controverse

Nu e de mirare având în vedere că majoritatea foștilor concurenți au făcut campanie pentru el pe rețelele de socializare. Acestora li se adaugă și Alex Velea și Antonia, care i-au îndemnat pe tot parcursul serii pe fanii lor să îl voteze pe Zanni.

ADVERTISEMENT

Ar fi fost suficient să voteze doar fanii celor doi cântăreți ca trapperul să câștige, însă numărul celor care au votat în marea finală a fost mult mai mare.

Ca orice final de concurs, nici acesta nu a fost lipsit de critici. Cele mai multe critici au fost adresate reporterilor Cornelia Ionescu și Alex Dobreanu pentru felul în care au gestionat live-ul de pe Youtube. Vezi detalii aici.

De asemenea, pe unele grupuri de pe Facebook, fanii show-ului au scris că Zanni nu merita să câștige. A apărut teoria conspirației și de data asta. Există oameni care cred că victoria lui Zanni este doar o făcătură a celor de la Kanal D.