Life

Cum sunt afectate zodiile de Luna Roz, fenomenul astronomic inedit din 16 aprilie 2022

Luna Roz de pe 16 aprilie 2022 își va pune amprenta asupra fiecărei zodii. Fenomenul va aduce schimbări favorabile, dar și câteva momente mai puțin plăcute.
15.04.2022 | 16:34
Cum sunt afectate zodiile de Luna Roz fenomenul astronomic inedit din 16 aprilie 2022
ADVERTISEMENT

Luna Plină din 16 aprilie 2022 va fi una roz, iar fenomenul nu va lăsa indiferent pe nimeni. Fiecare zodie va avea ceva de învățat, va avea parte de anumite trăiri în a doua jumătate a lunii.

Luna Roz pe 16 aprilie. Ce este acest fenomen

Fiecare lună plină poartă o anumită denumire. Cea din aprilie a primit numele de Lună Roz, cu toate că luna nu va avea, de fapt, această culoare.

ADVERTISEMENT

Denumirea vine de la floarea sălbatică de primăvară de culoare roz, denumită Phlox, originară din America de Nord. Această plantă este recunoscută și ca mușchi roz.

Zodiile şi Luna Roz: Ce nativi sunt avantajaţi

Există o serie de zodii avantajate, cu excepția uneia dintre ele. Berbecii, de pildă, au parte de succese uriașe în muncă. Cei care au început de curând o afacere vor putea bifa un contract care îi va ajuta foarte mult din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt hotărâți să rupă anumite legături cu trecutul. Luna Plină vine cu o încărcătură și o forță cu care nativii de pământ s-au întâlnit extrem de rar până acum. Racii au o perioadă liniștită. Aveau nevoie de această liniște după primele 3 luni destul de agitate din viața lor. Vor cunoaște oameni noi care le vor împărtăși viziunea asupra vieții.

Leii pornesc pe mai multe fronturi, în sensul că vor să facă mai multe lucruri în același timp din punct de vedere profesional. Au noroc de oameni pricepuți și muncitori în jurul lor, căci vor fi ajutați din plin. Fecioarele primesc o energie de invidiat de la Luna Roz. Ele sunt cele mai avantajate din tot zodiacul. Vor ieși din anonimat cu idei la care nu se gândeau nimeni și cu activități care își vor lăsa amprenta.

ADVERTISEMENT

Balanțele au lipici la bani și la oferte de neratat. Nativii de aer își pot achiziționa tot felul de lucruri de care au nevoie, multe obiecte pe care nu le aveau ori pe care trebuiau să le schimbe prin casă. Scorpionii sunt deschiși la o nouă relație. Devin mai visători, mai siguri pe ei. Știu ce vor acum de la o relație, așa că nu e exclus să își găsească pe cineva chiar în seara zilei de 16 aprilie 2022.

Ce zodie va avea viaţa bulversată de Luna Roz

Luna Roz le aduce Săgetătorilor mai multă energie pozitivă. Sunt puși pe sotii, extrem de siguri pe ei și implicați în a-i ajuta pe ceilalți. Vor fi mai zâmbitori și mai binedispuși ca niciodată. Capricornii pot fi puțin mai morocănoși, însă ziua se va încheia cu bine pentru ei. Micile contradicții de dimineață cu colegii sau prieteni pot sfârși la apusul soarelui la un pahar de vin.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii devin mentori pentru cei din jur. Știu ce sfaturi să dea și știu cum să iasă din încurcătură. Peștii vor avea parte și ei de succes. Se vor reîntâlni cu o persoană dragă. Vor petrece momente de neuitat împreună.

Gemenii vor fi bulversați de fenomenul de Lună Plină Roz. Trebuie să împace și capra, și varza. Oamenii din jur încep să îi dezamăgească, așa că trebuie să ia câteva decizii destul de radicale.

Este o perioadă în care trebuie să se privească mai mult în oglindă, în care să își asume greșelile pe care le-au făcut până acum. Doar un dialog sincer cu ei înșiși îi va scoate din impas.

ADVERTISEMENT