Life

Cum sunt afectate zodiile de Luna Roz, fenomenul astronomic inedit din 16 aprilie 2022

Luna Roz de pe 16 aprilie 2022 își va pune amprenta asupra fiecărei zodii. Fenomenul va aduce schimbări favorabile, dar și câteva momente mai puțin plăcute.
15.04.2022 | 16:34
Cum sunt afectate zodiile de Luna Roz fenomenul astronomic inedit din 16 aprilie 2022
ADVERTISEMENT

Luna Plină din 16 aprilie 2022 va fi una roz, iar fenomenul nu va lăsa indiferent pe nimeni. Fiecare zodie va avea ceva de învățat, va avea parte de anumite trăiri în a doua jumătate a lunii.

Luna Roz pe 16 aprilie. Ce este acest fenomen

Fiecare lună plină poartă o anumită denumire. Cea din aprilie a primit numele de Lună Roz, cu toate că luna nu va avea, de fapt, această culoare.

ADVERTISEMENT

Denumirea vine de la floarea sălbatică de primăvară de culoare roz, denumită Phlox, originară din America de Nord. Această plantă este recunoscută și ca mușchi roz.

Zodiile şi Luna Roz: Ce nativi sunt avantajaţi

Există o serie de zodii avantajate, cu excepția uneia dintre ele. Berbecii, de pildă, au parte de succese uriașe în muncă. Cei care au început de curând o afacere vor putea bifa un contract care îi va ajuta foarte mult din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt hotărâți să rupă anumite legături cu trecutul. Luna Plină vine cu o încărcătură și o forță cu care nativii de pământ s-au întâlnit extrem de rar până acum. Racii au o perioadă liniștită. Aveau nevoie de această liniște după primele 3 luni destul de agitate din viața lor. Vor cunoaște oameni noi care le vor împărtăși viziunea asupra vieții.

Leii pornesc pe mai multe fronturi, în sensul că vor să facă mai multe lucruri în același timp din punct de vedere profesional. Au noroc de oameni pricepuți și muncitori în jurul lor, căci vor fi ajutați din plin. Fecioarele primesc o energie de invidiat de la Luna Roz. Ele sunt cele mai avantajate din tot zodiacul. Vor ieși din anonimat cu idei la care nu se gândeau nimeni și cu activități care își vor lăsa amprenta.

ADVERTISEMENT

Balanțele au lipici la bani și la oferte de neratat. Nativii de aer își pot achiziționa tot felul de lucruri de care au nevoie, multe obiecte pe care nu le aveau ori pe care trebuiau să le schimbe prin casă. Scorpionii sunt deschiși la o nouă relație. Devin mai visători, mai siguri pe ei. Știu ce vor acum de la o relație, așa că nu e exclus să își găsească pe cineva chiar în seara zilei de 16 aprilie 2022.

Ce zodie va avea viaţa bulversată de Luna Roz

Luna Roz le aduce Săgetătorilor mai multă energie pozitivă. Sunt puși pe sotii, extrem de siguri pe ei și implicați în a-i ajuta pe ceilalți. Vor fi mai zâmbitori și mai binedispuși ca niciodată. Capricornii pot fi puțin mai morocănoși, însă ziua se va încheia cu bine pentru ei. Micile contradicții de dimineață cu colegii sau prieteni pot sfârși la apusul soarelui la un pahar de vin.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii devin mentori pentru cei din jur. Știu ce sfaturi să dea și știu cum să iasă din încurcătură. Peștii vor avea parte și ei de succes. Se vor reîntâlni cu o persoană dragă. Vor petrece momente de neuitat împreună.

Gemenii vor fi bulversați de fenomenul de Lună Plină Roz. Trebuie să împace și capra, și varza. Oamenii din jur încep să îi dezamăgească, așa că trebuie să ia câteva decizii destul de radicale.

Este o perioadă în care trebuie să se privească mai mult în oglindă, în care să își asume greșelile pe care le-au făcut până acum. Doar un dialog sincer cu ei înșiși îi va scoate din impas.

ADVERTISEMENT
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Tania Budi nu se mai ascunde. Vedeta a arătat tot și și-a înnebunit...
Tania Budi nu se mai ascunde. Vedeta a arătat tot și și-a înnebunit fanii de pe internet
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume