Life

Cum sunt zodiile la pat. Camelia Pătrășcanu vine cu un horoscop fără perdea!

Cum sunt zodiile la pat? Camelia Pătrășcanu prezintă un horoscop cu totul inedit, fără perdea! Care sunt atuurile zodiilor în relațiile intime?
29.09.2023 | 11:46
Cum sunt zodiile la pat Camelia Patrascanu vine cu un horoscop fara perdea
Cum sunt zodiile la pat. Camelia Pătrășcanu, horoscop senzual. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Află cum sunt zodiile la pat, care sunt atuurile și preferințele fiecărui nativ în dormitor. Camelia Pătrășcanu face cea mai fierbinte analiză astrologică!

Cum sunt zodiile la pat. Camelia Pătrășcanu dezvăluie secretele din dormitor

Vorbim despre sexualitatea zodiilor, căci fiecare zodie se caracterizează printr-un anumit tip de apetență, o anumită senzualitate. Unii sunt mai curajoși și îndrăzneți, alții stau în expectativă. Unii se desprind mai ușor și caută satisfacția mai repede, alții savurează totul îndelung.

ADVERTISEMENT

E bine să știm despre noi și despre cei din jur cum își manifestă fiecare zodie sexualitatea! Berbecii sunt înflăcărați și intempestivi când le place ceva și cineva. În viața sexuală, sunt direcți și foarte pasionali, însă țin foarte mult la igienă, curățenie și stil. Asta le trezește sexualitatea: o persoană care are grație, eleganță, care știe să se comporte, care pune preț pe înfățișare.

Taurii sunt mai jucăuși. Iubesc naturalețea și sinceritatea, degajarea. Nu le plac lucrurile crispate, căci și lor le place să fie degajați. Apreciază frumusețea naturală, senzualitatea explicită. Mirosul și tactilul sunt foarte importante pentru Tauri. Mai întâi adulmecă, se apropie treptat de persoana pe care pun ochii. Le plac mângâierile și îmbrățișările.

ADVERTISEMENT

Gemenii par ușor de abordat, dar nu sunt

Cum sunt zodiile la pat? Gemenii au o senzualitate fină. Stau mult pe margine, tatonează până se deschid. Le place să piardă timpul cu conversații sau jocuri, căci doar așa se activează sexualitatea. Par ușor abordabili, dar nu sunt cuceribili decât dacă petrec mult timp în apropierea cuiva. Când sunt îndrăgostiți, pot fi foarte persistenți la nivel se sentimente. Pot performa bine în dormitor.

Racii au o sexualitate robustă: rezistă bine, rezistă în timp. Au nevoie, însă, să cunoască bine persoana de lângă ei. Au nevoie și de niște experiențe decisive pentru a avea încredere în celălalt. Le place să îi testeze pe partenerii de cuplu.

ADVERTISEMENT

Leii se înflăcărează repede și fac propuneri rapid. Dacă primesc un refuz, se pot retrage. Cine nu ține pasul cu înflăcărarea lor, îi poate pierde. Dau semnale de la început, că ei deja sunt pregătiți să sară în ocean. E greu să răspuns prezent la solicitările unui Leu. Cei care o fac, îi pot câștiga pe viață, căci lor nu le place să fie amânați.

Fecioarele țin în primul rând la o conexiune mentală

Fecioarele sunt destul de discrete. Sunt duioase, senzuale, dar până se ajunge la senzualitate sunt scrupuloase. Pot fi chiar reci, chiar cinice. Observă atent cum se comportă celălalt, cum răspunde la tirul de întrebări pe care le pun. Sunt flegmatice, ironice, dar ăsta e semnul că sunt interesate de acea persoană, căci altfel se fac nevăzute. Dacă cineva rezistă, asta le impresionează mult. Sexualitatea lor depinde de excitarea mentală.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt deosebit de senzuale și performează bine. Unii spun că poate cel mai bine din zodiac. Au anduranță, dar au și fler în raport cu partenerul. Bărbații Balanță sunt mai buni pentru o relație după ce și-au atins maturitatea, cam după 35 de ani.

Scorpionii au sexualitatea pronunțată, dar au nevoie de o profundă intimitate pentru a performa cu adevărat. Se pot dezgusta ușor, le place intimitatea frustă, cu toate mirosurile adiacente. Cu cât e corpul mai natural, cu atât le place mai mult.

Cum sunt zodiile la pat: Peștii, adevărate fiare în dormitor

Săgetătorii sunt aventuroși, pot cuceri foarte repede prin energia lor. Emană multă vigoare și sexualitate, dar ca să performeze au nevoie de disciplină, de ordine, de o relație. Au nevoie de o relație. Sigur că în prima parte a vieții îi atrage tot ce mișcă, dar pe parcursul vieții devin mai loiali și mult mai performanți.

Cum sunt zodiile la pat. Capricornii au o sexualitate asociată cu lejeritate, libertate și creativitate. Se deschid foarte greu. Nici perioadele de singurătate nu le traversează cu dificultate, nu sunt disperați să găsească pe cineva. Când deschid și au partener sunt deosebit de creativi, fix invers față de cum sunt de obicei.

Vărsătorii pot părea abordabili, pentru că au simțul relaționării. Le place umanitatea și se conectează cu cei din jur ușor, dar când e vorba de intimitate acolo sunt vulnerabili și sensibili. Ei nu pun atât de mult preț pe sexualitate.

Peștii par blajini, blânzi, detașați și dezinteresați sexual, dar sunt niște fiare în pat, mai ales când sunt în elementul lor cu partenerul iubit. E bine că sunt un pic inabordabili la început. Sunt destul de diafani în mesajele pe care le transmit din punct de vedere sexual. Își trag multă energie din actul sexual, iar partenerul de multe ori simte că sunt aspirați de energie.

 

ADVERTISEMENT