Life

Cum va arăta costumul lui Smiley din ziua nunții. Accesoriul pe care logodnicul Ginei Pistol nu îl va purta

În ce se va îmbrăca Smiley la căsătoria cu Gina Pistol. Podoaba pe care cântărețul nu o va avea deloc la costumul de ginere.
12.05.2023 | 12:23
Cum va arata costumul lui Smiley din ziua nuntii Accesoriul pe care logodnicul Ginei Pistol nu il va purta
În ce se va îmbrăca Smiley la căsătoria cu Gina Pistol. Podoaba pe care cântărețul nu o va avea deloc la costumul de ginere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum va arăta costumul prezentatorului de la Românii au talent din ziua nunții care se va desfășura în luna mai. Accesoriul pe care logodnicul blondinei nu îl va purta la ceremonia religioasă. Ce a dezvăluit designerul Ioana Voinea.

În ce se va îmbrăca Smiley la căsătoria cu Gina Pistol. Podoaba pe care cântărețul nu o va avea deloc la costumul de ginere

Creatoarea care se ocupă de ținutele celor doi îndrăgostiți, Smiley și Gina Pistol, a spus ce va îmbrăca artistul la căsătoria cu partenera sa de viață cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani și jumătate.

ADVERTISEMENT

Ioana Voinea a dezvăluit că renumitul cântăreț are o podoabă pe care nu o va avea deloc la costumul de ginere. Mai exact, vedeta de la Pro TV nu va purta papion, însă se va asorta cu moderatoarea de la Chefi la cuțite.

Mai mult decât atât, designerul a subliniat că ținuta purtată de artist va fi una atipică, adică se va distinge costumul de ginere printre obiectele vestimentare purtate de invitați. Acesta este de culoare deschisă.

ADVERTISEMENT

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol este una destul de relaxată, pe stilul boho. Ambii sunt relaxați, cool și au preferat să se simtă lejer în hainele pe care le poartă în ziua cea mare. Creatoarea știe ce îi vine bine prezentatorului.

„A trebuit să-i facem ceva atipic, ceva în care nu a mai apărut până acum, ceva în care să se distingă acest costum de ginere și chiar am mers pe culori deschise. O să fie un costum dintr-un amestec de in cu bumbac. 

ADVERTISEMENT

O să fie pe o zonă mai pământie, mai deschisă la culoare, un bej. Nu o să poarte sigur un papion, dar o să aibă o cămașă tip tunică pe dedesubt, chiar tiparul clasic pe care îl folosesc eu pentru brand-ul meu.

Chiar vorbeam cu Smiley și îmi spunea că este creația mea și să fac cum simt. Avem 10 ani de când lucrăm împreună și știe pe ce tipare lucrez, cunoaște croiul și creațiile foarte bine și are încredere, și Gina îmi spunea același lucru.

ADVERTISEMENT

Mireasa este cireașa de pe tort, ea este bijuteria, iar ginerele trebuie cumva să o completeze, să o complimenteze și să o pună în evidență pe ea”, a declarat Ioana Voinea, conform a1.ro.

Gina Pistol, o mireasă nonconformistă

Gina Pistol va fi o mireasă nonconformistă. Logodnica lui Smiley a mărturisit că va îmbrăca două rochii, cea realizată de designer fiind una fină, elegantă și foarte frumoasă. Vedeta nu va purta pantofi cu toc, ci ciocate albe.

Cât despre ținuta micuței Josephine, creatoarea de modă a dat din casă și a precizat că a primit o variantă de rochie de la prezentatoarea de la Chefi la cuțite. Aceasta are un imprimeu cu ursuleți de pluș, dar foarte fini.

ADVERTISEMENT