Life

Ce preparat nu va lipsi de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Dezvăluirea prezentatorului de la Românii au talent

Smiley a dezvăluit ce preparat se va regăsi în meniul de la nunta sa cu Gina Pistol. Totul este foarte bine pus la punct pentru marele eveniment.
12.05.2023 | 00:25
Ce preparat nu va lipsi de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol Dezvaluirea prezentatorului de la Romanii au talent
Ce preparat se va regăsi în meniul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley a dezvăluit ce preparat nu va lipsi de la nunta cu Gina Pistol, care va avea loc la finalul lunii mai. Cei doi au pus la punct toate detaliile din timp pentru ca evenimentul să fie de neuitat.

Ce preparat nu va lipsi de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cântărețul a făcut dezvăluirea

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de aproape șapte ani, iar în primăvara anului 2021 au devenit părinții unei fetițe, Josephine. Cei doi au anunțat recent că se căsătoresc, iar marele eveniment va avea loc luna aceasta.

ADVERTISEMENT

În iarna anului 2021, cei doi s-au logodit acasă, fără ca evenimentul să fie unul spectaculos. La finalul lunii aprilie au anunțat că se vor căsători, iar vestea a bucurat mulți fani.

Sâmbătă, 27 mai, prezentatorul de la Românii au talent și fosta vedetă de la Antena 1 își vor uni destinele, iar alături de ei vor fi membrii familiei și prietenii apropiați. Amândoi sunt foarte ocupați cu organizările în această perioadă și încearcă să facă totul ca la carte.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Smiley a vorbit despre nunta cu partenera sa, dar și despre felurile de mâncare care se vor regăsi în meniu. Printre felurile de mâncare care vor fi servite la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol se vor afla și sarmalele.

“Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum. Eu nu fac numai asta. Mă ocup și de pregătirile de nuntă, mâine e finala Românii au Talent, între timp scot și piesă, am release-uri internaționale. 27 mai (n.r. data nunții).

ADVERTISEMENT

Dar nu întârzii la nuntă. O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?”, a dezvăluit Smiley în platoul emisiunii La Măruță, de la Pro TV.

Cine va pregăti preparatele culinare de la nuntă

Mulți se așteptau ca chef Cătălin Scărlătescu să se ocupe de meniul de la nunta celor doi îndrăgostiți, așa cum a făcut la botezul lui Josephine, însă lucrurile nu stau la fel și de data aceasta.

ADVERTISEMENT

În schimb, toți cei trei chefi – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu – vor găti la nunta fostei prezentatoare de la Chefi la cuțite, potrivit cancan.ro. Cei trei se vor asigura că invitații de la eveniment se vor bucura de cele mai bune preparate.

Conform sursei menționate, mâncărurile servite la nuntă au fost deja stabilite. Jurații de la Chefi la cuțite au pregătit un meniu care îmbină tradiționalul și fine dining-ul.

Smiley și Gina Pistol au avut grijă să stabilească din timp toate detaliile pentru nuntă. Fosta prezentatoare de la Antena 1 purta două rochii de mireasă, iar cu una a postat imagini pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT