Sport

Cum va arăta primul „11” al lui Dinamo cu CFR Cluj. „Câinii” sunt dezmembrați de accidentări. Exclusiv

Dinamo are un final infernal de sezon regulat. „Câinii roșii” joacă împotriva lui CFR Cluj și sunt nevoiți să abordeze cu o echipă improvizată meciul de pe terenul campioanei.
06.03.2022 | 10:49
Cum va arata primul 11 al lui Dinamo cu CFR Cluj Cainii sunt dezmembrati de accidentari Exclusiv
Fotbalistii dinamovisti printre care Vladut Calin Morar si Cosmin Gabriel Matei in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 26 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dinamo are infirmeria plină înaintea meciului cu CFR Cluj, din etapa a 30-a din Casa Pariurilor Liga 1, dar Flavius Stoican va încerca să alinieze o echipă de start care să producă miracolul. FANATIK a aflat în exclusivitate primul „11” pe care antrenorul în vârstă de 45 de ani îl va folosi la partida din Gruia.

Cum va arăta echipa de start a lui Dinamo la meciul cu CFR Cluj. Mihai Eșanu revine în poarta „câinilor”

Dinamo are nevoie de puncte ca de aer. Chiar dacă în ultima etapă din sezonul regulat are meci pe terenul liderului și campioanei en-titre CFR Cluj, „câinii roșii” vor face tot posibilul pentru a nu pleca din Gruia cu mâna goală.

ADVERTISEMENT

Înaintea duelului cu echipa lui Dan Petrescu, dinamoviștii sunt pe locul 14, al doilea loc de baraj, cu 17 puncte, 15 mai puține decât Chindia Târgoviște. Palmaresul nu îi ajută însă deloc pe bucureșteni, care nu i-au învins niciodată pe ardeleni în ultimele zece confruntări directe.

La partida cu CFR Cluj, între buturile lui Dinamo va reveni Mihai Eșanu. Va fi primul meci al goalkeeperului după o pauză de trei luni. Linia de fund a roș-albilor va fi compusă din Gabriel de Moura, Marco Ehmann, Baptiste Aloe și Steliano Filip.

ADVERTISEMENT

Cătălin Carp și Balthazar Pierret vor juca în fața apărării, în timp ce Gabriel Torje, Ahmed Bani și Răzvan Grădinaru vor evolua în spatele vârfului Vlad Morar.

Primul „11” al lui Dinamo cu CFR Cluj

  • M. Eșanu – de Moura, M. Ehmann, B. Aloe, St. Filip – C. Carp, B. Pierret – G. Torje, Bani Mustafa, R. Gradinaru – V. Morar
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican: „La Dinamo, cine e înalt parcă e mai scund. Cine are noroc, parcă are ghinion”

Dinamo are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, iar Flavius Stoican dă vina și pe ghinion pentru situația în care se află echipa cu 18 titluri de campioană a României. La conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, antrenorul dinamovist a descris în stilul caracteristic situația accidentaților.

„Sunt multe probleme de lot: Cristiano, Mihaiu, Ivanovski, Matei, Răuță, Patriche, Jovanovic, Grigore, Rodriguez nu are drept de joc, Azankpo, iar cel mai rău Tomozei. Dar cei care au jucat mai puțin trebuie să arate că merită un loc de titular.

ADVERTISEMENT

Vorbeam odată cu Alex Răuță și ziceam ca cine intră pe poartă la Dinamo parcă își pierde din calități. Cine e înalt, parcă e mai scund, cine e gras, parcă devine slab, cine are viteză, parcă nu mai are viteză, cine are noroc, parcă are ghinion”, a declarat Flavius Stoican, înainte de CFR Cluj – Dinamo.

  • 17:30 este ora la care va începe în această seară confruntarea dintre CFR Cluj și Dinamo
ADVERTISEMENT