Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FRF, reacţie după amânarea meciului Israel – Elveţia: „Să se dispute toate partidele în acelaşi timp!”

Dezamăgire mare la FRF după ce UEFA a amânat meciul dintre Israel și Elveția. Oficialii au reacționat la Fanatik SuperLiga.
09.10.2023 | 11:46
FRF reactie dupa amanarea meciului Israel  Elvetia Sa se dispute toate partidele in acelasi timp
FRF, reacţie după amânarea meciului Israel - Elveţia: „Să se dispute toate partidele în acelaşi timp!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FRF e nemulțumită de faptul că UEFA a decis amânarea partidei Israel – Elevția din cauza războiului izbucnit în „Țara Sfântă”. Directorul Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiță, a reacționat în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nemulțumire la FRF după ce Israel – Elveția a fost amânat

Din cauza stării de conflict din Israel, forul continental a amânat toate meciurile programate în următoarele două săptămâni, inclusiv duelul din preliminariile Euro, Israel – Elveția.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, confruntarea programată joi, 12 octombrie, nu va mai avea loc, urmând ca în viitor să se stabilească ce se va întâmpla mai departe. La FRF e nemulțumire, având în vedere că România face parte din aceeași grupă și urmează să joace săptămâna aceasta cu Belarus și Andorra.

„Deocamdată nu am apucat să vorbim la Federație. S-a amânat, ce poți tu să faci? Astea sunt deciziile UEFA. Ar fi fost bine să se joace pentru că, în mod normal, toate meciurile trebuiau să se joace în același timp, ca să nu se lase loc de interpretări.

ADVERTISEMENT

Când o să jucăm cu ei o să jucăm la ei sau tot așa? Sunt lucruri care nu pot fi definite. Asta e, trebuie să ne supunem. Ținând cont de gravitatea evenimentelor care sunt acolo… Ce să faci?

Eu aș fi preferat să se joace toate meciurile în același timp. Așa cum își face toată lumea socoteli, și tu, și eu, și Edi Iordănescu, și toată lumea din Federație, așa își fac și israelienii. Altfel îți faci calculele când se joacă toate meciurile odată și știi rezultatele. Așa, ei vor știi rezultatele noastre cu Belarus și cu Andorra.

ADVERTISEMENT

(n.r. – ei sunt avantajați) Cine e avantajat? Vezi, ce să mai spun eu, că ai spus-o tu”, a declarat Mihai Stoichiță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

România face parte din Grupa I a preliminariilor lui Euro 2024, acolo unde este pe locul 2, cu 12 puncte, două mai puține decât liderul Elveția. Clasamentul este completat de Israel (locul 3, 11 puncte), Kosovo (locul 4, 4 puncte), Kosovo (locul 5, 4 puncte) și Andorra (locul 5, 2 puncte).

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct și exclusiv pe FANATIK.RO, de la 10:30. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FRF, reacţie după amânarea meciului Israel - Elveţia: „Să se dispute toate partidele în acelaşi timp!”

ADVERTISEMENT