Life

Cum vor fi afectate zodiile de Eclipsa de Lună din 16 mai 2022, fenomen vizibil și din România

Eclipsa de Lună din 16 mai 2022 își va pune amprenta asupra zodiilor. Află ce se întâmplă din punct de vedere astrologic începând cu a doua jumătate a lunii mai.
12.05.2022 | 15:23
Cum vor fi afectate zodiile de Eclipsa de Luna din 16 mai 2022 fenomen vizibil si din Romania
Eclipsă de Lună pe 16 mai 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

O Eclipsă de Lună se va produce luni, 16 mai 2022, iar fenomenul va fi vizibil și din țara noastră. Românii vor putea urmări evenimentul, cu condiția unui cer senin.

Eclipsa de Lună din 16 mai 2022 și efectele asupra zodiilor

Eclipsa de Lună se va putea vedea în țara noastră în noaptea de 15 spre 16 mai, la ora 04:31, când Luna se va apropia de apus. Iată cum sunt afectate zodiile de acest fenomen!

ADVERTISEMENT

Berbecilor li se clarifică anumite crezuri și anumite dorințe legate de viitorul lor. Prind o energie fantastică începând cu ziua de 16 mai. Taurii sunt puși pe investit, însă nu e cel mai bun moment să arunce cu banii în stânga și dreapta. Pot trece prin câteva dușuri rece cu ocazia eclipsei.

Gemenii sunt avantajați din punct de vedere amoros. Chiar și cei mai pragmatici dintre nativii de aer vor avea un strop de romantism. Racii iau decizii importante pentru familie. La ei este pâinea și cuțitul, așa că trebuie să fie cu ochii în patru.

ADVERTISEMENT

Leii vor fi implicați, fără voia lor, în rezolvarea unor probleme apăsătoare pentru alții. Experiența lor de viață și spiritul ludic de care dau dovadă pot fi ingredientele necesare pentru a le aduce un zâmbet pe chip celor dragi.

Fecioarele ies din umbra în care singure s-au băgat în ultima vreme. Devin mai vehemente, mai practice, mai sigure pe faptele și vorbele lor. Balanțele sunt tentate să-și trăiască viața într-un mod ceva mai superficial. Cu alte cuvinte, îi vor lăsa pe alții să se ia prea în serios.

ADVERTISEMENT

Săgetătorilor le lipsește acea doză de curaj

Scorpionii sunt scepticii de serviciu și cu ocazia eclipsei de Lună. Ei vor fi primii care vor vedea substraturile unor lucruri bune anunțate de unii sau alții. Au o intuiție de invidiat.

Săgetătorii au o perioadă în care sunt încurajați să fie mai îndrăzneți. Toate merge bine în viața lor, doar că uneori le lipsește acea doză de curaj, mai ales celor care cochetează cu călătoritul.

ADVERTISEMENT

Capricornii trec printr-un examen dificil al vieții din 16 mai încolo. Următoarea săptămână le va arăta niște adevăruri pe care le era teamă să le descopere. Vărsătorii sunt pus pe reamenajat prin casă. Cei mai mulți își cumpără noi gadgeturi.

Peștii fac un pas în spate în relațiile cu oamenii în fața cărora au greșit. Sunt mai empatici, mai pozitivi, mai buni în dialogare.

ADVERTISEMENT