Life

Cum vrea să scape Anca Țurcașiu de stres. Decizia luată de artistă: “Mi-am promis”

Cum are de gând Anca Țurcașiu să scape de stres. Îndrăgita cântăreață a luat decizia de a pleca într-o vacanță mult așteptată.
22.09.2023 | 11:41
Cum vrea sa scape Anca Turcasiu de stres Decizia luata de artista Miam promis
Cum scapă Anca Țurcașiu de stres. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a dezvăluit cum reușește să scape de stres. Cântăreața a fost ocupată toată vara, iar acum a găsit niște timp liber și a plecat într-o vacanță.

Cum vrea să scape Anca Țurcașiu de stres. Unde a plecat vedeta

După o vară în care a avut foarte multe evenimente,  Anca Țurcașiu a decis că este timpul să ia o pauză și să se relaxeze. Astfel, artista a decis să meargă la mare în Grecia, acolo unde are parte de vreme bună și de liniște.

ADVERTISEMENT

În timpul verii, cântăreața a susținut mai multe concerte pe litoral, motiv pentru care ș-a planificat vacanța pentru septembrie. Anca Țurcașiu și-a dat seama că avea mare nevoie de o vacanță, așa că a promis că va face acest lucru mai des pe viitor.

Fiind o persoană foarte ocupată, artista are nevoie de mai mult timp pentru ea. Pe rețelele sociale, vedeta a postat fotografii din Grecia, unde se bucură de peisajele de vis și de soare.

ADVERTISEMENT

“E atât de important să ai grijă de tine și să fugi în lumea asta pe undeva, să-ți încarci bateriile. Făceam asta doar de două ori pe an.

Dar, de acum mi-am promis că o voi face mai des. Hașurez în agendă din timp în timp niște săptămâni ‘ale mele’. Promit!”, a scris vedeta pe Facebook, în dreptul imaginilor din vacanță.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a dezvăluit cum se menține în formă la 53 de ani

La 53 de ani, Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat, dar face sacrificii mari pentru a se menține atât de bine. Vedeta a dezvăluit că este foarte disciplinată atunci când vine vorba de aspectul său fizic.

În afară de faptul că are o dietă echilibrată și evită anumite alimente, cum ar fi carnea, Anca Țurcașiu face sport regulat. Cântăreața a spus că, într-o vară, ieșea zilnic dimineața pentru a face sport pe plajă.

ADVERTISEMENT

“Am o disciplină și o motivație când vine vorba despre a face lucruri demnă de un soldat. Stau toată vara pe litoral de 30 de ani, lucrez acolo.

Într-o vară mi-am impus ca în fiecare dimineață, cu toate că adorm foarte târziu, în jur de 1:00-2:00, nu contează, să mă trezesc la 7:00 și la 7:05 să fiu pe plajă pentru 6-7 kilometri de mers alert.

Am făcut asta în fiecare zi timp de 3 luni. Nu conta că mi-era rău”, a declarat Anca Țurcașiu în podcastul găzduit de Adina Alberts, notează unica.ro.

ADVERTISEMENT