Life

Cumnata lui Brigitte Pastramă, acuze dure la adresa brunetei: ”Nu îmi place mahalaua”

19.10.2020 | 17:23
Cumnata lui Brigitte Pastrama acuze dure la adresa brunetei Nu imi place mahalaua
Cumnata lui Brigitte Pastramă, acuze dure la adresa brunetei: ”Nu îmi place mahalaua”. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă și iubita lui Relu Pastramă, fratele partenerului ei de viață, sunt la cuțite după ce bruneta a declarat că blondina a complotat cu Raluca Podea. Scandalul între cele două femei a luat amploare zilele trecute, cumnata lui Brigitte spunându-și punctul de vedere.

Simona Necula, cumnata fostei concurente de la Ferma, a mărturisit că nu există nicio relație între ea și soția lui Florin Pastramă, explicând totodată și care este motivul pentru care a luat această decizie. Se pare că blondina nu dorește să fie asociată cu fosta soție a lui Ilie Năstase din mai multe puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

Mai exact, partenera de viață a lui Relu Pastramă a scos la iveală trecutul tumultos al lui Brigitte Pastramă, vorbind despre perioada în care aceasta a fost condamnată la închisoare pentru sechestrare și tâlhărie. Dezvăluirea a fost făcută în mediul online, Simona Necula vorbind și despre copiii lui Brigitte.

Simona Necula, cumnata lui Brigitte, declarații tranșante. Ce spune despre brunetă

Mai mult decât atât, blondina susține că nu este în relații bune cu Brigitte pentru că și-a făcut de râs copiii la televizor după ce a apărut în ipostaze tandre alături de un bărbat care nu era iubitul ei. Și aici este vorba de episoadele din Ferma când bruneta s-a iubit cu actualul soț, Florin.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să clarific această situație, atât în numele meu cât și al familiei mele. Țin să precizez că vin dintr-o familie cu valori, cu posibilități și formată din oameni de calitate.

Ce-i drept așa și-ar descrie orice copil mediul din care provine, însă, sunt o femeie care de-a lungul vieții, a învățat, a trecut prin niște școli, a muncit.

ADVERTISEMENT

Nu sunt o persoană publică, nu îmi doresc să devin, nu vreau să îmi asociez numele nici măcar circumstanțial cu o persoană, în speță doamna Brigitte Pastramă, care a săvârșit acte de tâlhărie și sechestrare dovedite de organele abilitate, fiind și condamnată și încarcerată.

Nu am avut niciun fel de relație cu această individă, din motive pur morale, deoarece lăsând trecutul infracțional al acesteia, nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele o femeie care a întreținut relații sexuale cu un alt bărbat, altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Copiii acesteia și-au văzut mama în situații umilitoare și la momentul respectiv unul dintre copii fiind minor, acesta fiind motiv de batjocură la școala.

Nu aveam cum să pot privi în ochi o femeie care se consideră un om cu frica lui Dumnezeu, dar care nu are rușine față de proprii ei copii. Nu îmi place mahalaua, să apar la tv sau pe rețelele de socializare, spălându-mi rufele.

Există legi și cred în justiție și nu în cea divină cum unora le place să spună, că orice atac la adresa mea, cu acuzații care mi-ar prejudicia relația de cuplu, starea emoțională, se va face dreptate. Cu respect, Simona Necula!”, a scris iubita lui Relu Pastramă pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
Mai sugestiv nu se putea! Ce a postat Florinel Coman, chiar înainte ca...
Mai sugestiv nu se putea! Ce a postat Florinel Coman, chiar înainte ca LPF să anunțe suspendarea
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
A FOST ASASINAT lângă Moscova! Informația a fost confirmată OFICIAL
A FOST ASASINAT lângă Moscova! Informația a fost confirmată OFICIAL
Capitala, sub teroarea interlopilor. Cum sunt împărțite teritoriile
Capitala, sub teroarea interlopilor. Cum sunt împărțite teritoriile
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!