Life

Cumnata lui Brigitte Pastramă, acuze dure la adresa brunetei: ”Nu îmi place mahalaua”

19.10.2020 | 17:23
Cumnata lui Brigitte Pastrama acuze dure la adresa brunetei Nu imi place mahalaua
Cumnata lui Brigitte Pastramă, acuze dure la adresa brunetei: ”Nu îmi place mahalaua”. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă și iubita lui Relu Pastramă, fratele partenerului ei de viață, sunt la cuțite după ce bruneta a declarat că blondina a complotat cu Raluca Podea. Scandalul între cele două femei a luat amploare zilele trecute, cumnata lui Brigitte spunându-și punctul de vedere.

Simona Necula, cumnata fostei concurente de la Ferma, a mărturisit că nu există nicio relație între ea și soția lui Florin Pastramă, explicând totodată și care este motivul pentru care a luat această decizie. Se pare că blondina nu dorește să fie asociată cu fosta soție a lui Ilie Năstase din mai multe puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

Mai exact, partenera de viață a lui Relu Pastramă a scos la iveală trecutul tumultos al lui Brigitte Pastramă, vorbind despre perioada în care aceasta a fost condamnată la închisoare pentru sechestrare și tâlhărie. Dezvăluirea a fost făcută în mediul online, Simona Necula vorbind și despre copiii lui Brigitte.

Simona Necula, cumnata lui Brigitte, declarații tranșante. Ce spune despre brunetă

Mai mult decât atât, blondina susține că nu este în relații bune cu Brigitte pentru că și-a făcut de râs copiii la televizor după ce a apărut în ipostaze tandre alături de un bărbat care nu era iubitul ei. Și aici este vorba de episoadele din Ferma când bruneta s-a iubit cu actualul soț, Florin.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să clarific această situație, atât în numele meu cât și al familiei mele. Țin să precizez că vin dintr-o familie cu valori, cu posibilități și formată din oameni de calitate.

Ce-i drept așa și-ar descrie orice copil mediul din care provine, însă, sunt o femeie care de-a lungul vieții, a învățat, a trecut prin niște școli, a muncit.

ADVERTISEMENT

Nu sunt o persoană publică, nu îmi doresc să devin, nu vreau să îmi asociez numele nici măcar circumstanțial cu o persoană, în speță doamna Brigitte Pastramă, care a săvârșit acte de tâlhărie și sechestrare dovedite de organele abilitate, fiind și condamnată și încarcerată.

Nu am avut niciun fel de relație cu această individă, din motive pur morale, deoarece lăsând trecutul infracțional al acesteia, nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele o femeie care a întreținut relații sexuale cu un alt bărbat, altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Copiii acesteia și-au văzut mama în situații umilitoare și la momentul respectiv unul dintre copii fiind minor, acesta fiind motiv de batjocură la școala.

Nu aveam cum să pot privi în ochi o femeie care se consideră un om cu frica lui Dumnezeu, dar care nu are rușine față de proprii ei copii. Nu îmi place mahalaua, să apar la tv sau pe rețelele de socializare, spălându-mi rufele.

Există legi și cred în justiție și nu în cea divină cum unora le place să spună, că orice atac la adresa mea, cu acuzații care mi-ar prejudicia relația de cuplu, starea emoțională, se va face dreptate. Cu respect, Simona Necula!”, a scris iubita lui Relu Pastramă pe Facebook.

ADVERTISEMENT