News

Cumnatul lui Nicușor Dan este manager la o firmă cu cifre fabuloase. Bogdan s-a mutat în Balotești și a candidat la un loc în Parlament

Nicușor Dan este căsătorit cu Mirabela Grădinaru, originară din Vaslui. Fratele soției primarului Capitalei, Bogdan, este angajat la o firmă de mare succes și a cochetat cu lumea politică.
01.02.2022 | 16:38
Cumnatul lui Nicusor Dan este manager la o firma cu cifre fabuloase Bogdan sa mutat in Balotesti si a candidat la un loc in Parlament
Bogdan este fratele Mirabelei Grădinaru, soția lui Nicușor Dan
ADVERTISEMENT

Primarul Capitalei, Nicușor Dan (52 de ani) formează un cuplu cu Mirabela Grădinaru de mai bine de 15 ani. Născută la Vaslui, partenera de viață a lui Nicușor Dan a povestit la un moment dat cum și-a cunoscut viitorul soț.

“Ne-am cunoscut în 2005, pe vremea când eu eram studentă în București, la Geografie. Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franța. Am renunțat să mă mai întorc acasă și am ieșit cu mai mulți prieteni.

ADVERTISEMENT

Cumnatul primarului Capitalei a lucrat pentru Nicușor Dan

Am zis să mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de după zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicușor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a mărturisit Mirabela.

Implicarea în activitatea civică a lui Nicușor Dan este evidentă în cazul Mirabelei Grădinaru, dovadă fiind și faptul că sediul oficial al Uniunii Salvați România (USR) apare înregistrat la adresa casei din Vaslui a soției actualului primar.

ADVERTISEMENT

Încă din 2008, în ”Asociația Salvați Bucureștiul”, alături de Nicușor Dan și de Mirabela Grădinaru, a activat și Bogdan, fratele soției primarului. Bogdan a terminat Facultatea de Informatică din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, lucrând apoi în cadrul mai multor companii de IT.

”Mi-am petrecut o parte din copilărie pe ogoare, cu sapa în mână și la cules!”

”Sunt o persoană simplă, copil de învățătoare și inginer. Am lucrat mereu în mediul privat, încă din facultate, pentru a-mi putea plăti cheltuielile. Mi-am petrecut o parte din copilărie pe ogoare, cu sapa în mână și la cules pentru a ne asigura cele necesare pe masă, declara Bogdan Grădinaru în 2020.

ADVERTISEMENT

Pe atunci, cumnatul lui Nicușor Dan se afla în campanie electorală, candidând pentru un post de deputat în Parlament din partea USR în județul Ilfov. Iată cum se prezenta alegătorilor Bogdan Grădinaru în 2020, când a și pierdut alegerile.

Cumnatul lui Nicușor Dan este IT Project Manager

”Am 33 de ani, sunt din Vaslui, iar din 2012 am ales, împreună cu soția mea, să trăim în Balotești, pentru a ne bucura de viața la curte și pentru a scăpa de poluarea olfactivă și auditivă din București. Sunt tată a doi copii. De profesie sunt programator și lucrez ca manager de produs într-o companie de comerț online”, mărturisea cumnatul lui Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

În prezent, Bogdan Grădinaru a schimbat locul de muncă despre care vorbea în 2020 cu un altul, devenind în aprilie 2021 IT Project Manager în cadrul unei puternice companii din industria IT, așa cum dezvăluie FANATIK.

Firma la care lucrează cumnatul lui Nicușor Dan a înregistrat în ultimul an fiscal rezultate excelente. Astfel, cifra de afaceri a companiei a fost de 109.002.123 lei, iar profitul pentru anul 2020 a fost unul spectaculos, de 6.363.801 lei.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: