Life

Cuplu surpriză în ”universul” Puterea dragostei! Un fost concurent a umblat cu două femei cunoscute în același timp

Cuplu surpriză în ”universul” Puterea dragostei! Philip, concurent în sezonul 2, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate.
14.10.2021 | 14:31
Cuplu surpriza in universul Puterea dragostei Un fost concurent a umblat cu doua femei cunoscute in acelasi timp
Cuplu surpriză în lumea Puterea dragostei!
ADVERTISEMENT

Philip de la Puterea dragostei a făcut dezvăluiri de senzație despre viața sa amoroasă. Fostul concurent în sezonul doi al reality-show-ului de la Kanal D a spus totul despre relația cu Berna și Iasmina Halas.

Bărbatul a spus că a vorbit cu ambele fete în același timp, înainte ca Iasmina să devină concurentă în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Philip a recunoscut că a tatonat terenurile mai multor fete, iar în cele din urmă s-a oprit la Berna, cu care a concurat în a doua ediție.

Philip de la Puterea dragostei a vorbit în același timp cu Berna și Iasmina Halas

„Vorbeam cu toate, iar în casă eram cu Ligia. Vorbeam și cu Berna și cu Iasmina și trebuiau să vină toate în emisiune. Nu a putut să intre atunci și tot a intrat la Puterea dragostei”, a mărturisit Philip la Wownews.

ADVERTISEMENT

Philip susține că Berna a fost cea care l-a abordat pe el și că din cauza ei nu s-a înțeles cu fetele care poate că meritau mai multă atenție din partea lui.

Despre relația cu Berna, tânărul nu are cuvinte tocmai frumoase de spus. Cât despre Iasmina Halas, relația a fost una mai degrabă la distanță, dar de care își amintește cu drag.

ADVERTISEMENT

Philip a spus că Berna s-a schimbat foarte mult în afara casei. După ce i-a arătat viața din București, fosta lui iubită a preferat mai degrabă distracțiile decât să se concentreze pe relația cu el.

Ex-ul Bernei a mai precizat că, deși nu mai vrea să audă de ea, îi dorește tot binele din lume. Speră să își îndeplinească visul de a fi celebră. Susține că fosta lui vrea să facă o carieră în modelling și să apară la televizor.

ADVERTISEMENT

„Iasmina m-a ajutat foarte mult”

„Eu sunt genul de băiat care nu dă mesaje fetelor”, se laudă Philip amintind faptul că atât Berna cât și Iasmina au fost cele care i-au scris.

„Iasmina m-a ajutat foarte mult și în emisiune. O fată de nota 10. Mi-a plăcut foarte mult de ea”, a completat Philip.

În toată această telenovelă complicată, a mai apărut la un moment dat o altă fată, Daiana Marcu. Și aceasta a concurat la Puterea dragostei, însă nu a reușit să câștige în popularitate la fel de mult ca Iasmina și Berna.

Berna și Philip și-au refăcut viețile sentimentale după ce s-au despărțit. Cei doi sunt foarte mulțumiți de lucrurile apărute în viața lor de când au ieșit din competiție.

 

 

ADVERTISEMENT