Life

Cuplul momentului în showbiz. Celebrul actor și cunoscuta actriță s-au căsătorit în secret

Cuplul momentului în showbiz. Celebrul actor care s-a căsătorit în mare secret cu partenera sa, tot actriță. Nunta a avut loc zilele trecute.
15.09.2023 | 10:10
Cuplul momentului in showbiz Celebrul actor si cunoscuta actrita sau casatorit in secret
Un celebru actor s-a căsătorit în secret. Sursa foto: Freepik/freepic.diller
ADVERTISEMENT

Cuplul momentului în showbiz-ul din SUA. Un celebru actor s-a căsătorit cu partenera sa, tot actriță, în cadrul unei ceremonii secrete. Evenimentul a avut loc acum câteva zile.

Cuplul momentului în showbiz. S-au căsătorit în secret acum câteva zile

Zilele trecute, Chris Evans (42 de ani) și partenera sa, Alba Baptista (26 de ani), s-au căsătorit în mare secret. Evenimentul a avut loc pe proprietatea din Boston a cunoscutului actor, în weekend-ul trecut.

ADVERTISEMENT

La eveniment au fost prezente și alte vedete, printre care și Robert Downey Jr., cunoscut pentru rolul din seria de filme “Iron Man”, alături de soția lui, Susan Downey. Duminică, cei doi au luat masa alături de Scarlett Johansson și soțul ei, Colin Jost, în Cambridge, Massachusetts.

Anul trecut, în noiembrie, s-a aflat că actorul Chris Evans are o relație cu Alba Baptista de mai bine de un an, “iar lucrurile sunt serioase. Sunt îndrăgostiți, iar Chris nu a fost niciodată mai fericit. Familia și prietenii lui o adoră”.

ADVERTISEMENT

La nunta celor doi îndrăgostiți, “un cort mare și un ring de dans au fost amenajate”, după cum a declarat o sursă citată de publicația People.

Înainte ca relația cu actuala parteneră să devină publică, Chris Evans a declarat că își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie. Actorul a spus atunci că nu munca îl face mândru pe un artist, ci dragostea din viața sa.

ADVERTISEMENT

“Asta este ceea ce îmi doresc: o soție, copii, să am o familie. Când citești despre cei mai buni artiști, fie că este vorba de actori, prictori, scriitori, cei mai mulți dintre ei recunosc că nu de munca lor sunt cei mai mândri, ci de relațiile lor, de familiile pe care le-au creat, dragostea pe care au găsit-o, dragostea pe care au împărtășit-o”, spunea actorul în cadrul unui interviu mai vechi.

Alba Baptista vorbește cinci limbi străine și este fiica unui inginer și a unei traducătoare. A jucat în filmul “Mrs. Harris Goes to Paris”, dar și în serialul “Warrior Nun” de pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Chris Evans a fost desemnat “cel mai sexy bărbat în viaţă”

Revista People l-a desemnat pe actorul din “Captain America” drept “cel mai sexy bărbat în viaţă” în 2022. În anul precedent, colegul său de la Marvel, Paul Rudd, a primit acest titlu.

Chris Evans a fost foarte fericit și a împărtășit vestea cu mama lui, care este, totodată, și cel mai mare fan al său. “Mama mea va fi atât de fericită. Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat”, spunea îndrăgitul actor.

ADVERTISEMENT