Life

Cuplul momentului în showbiz-ul din România. Imaginile i-au dat de gol: cu cine se iubește celebrul actor

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. Pozele care spun adevărul despre ei. De cine s-a îndrăgostit cunoscutul actor.
30.08.2023 | 12:27
Cuplul momentului in showbizul din Romania Imaginile iau dat de gol cu cine se iubeste celebrul actor
Cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. Pozele care spun adevărul despre ei. De cine s-a îndrăgostit cunoscutul actor. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cuplul momentului în showbiz-ul din România. Imaginile i-au dat de gol: cu cine se iubește celebrul actor. Cum au fost surprinși îndrăgostiții la unul dintre cele mai recente festivaluri de pe litoralul românesc.

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. Pozele care spun adevărul despre ei. De cine s-a îndrăgostit cunoscutul actor

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. Pozele care spun adevărul despre ei. Cancan.ro arată de cine s-a îndrăgostit cunoscutul actor Matei Dima, cunoscut drept BRomania. Producătorul și-a refăcut viața amoroasă.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul vlogger și fiica fostului fotbalist Mihai Stoica, Teodora, nu se mai ascund de ochii curioșilor. Cei doi au fost văzuți la Nostalgia, în urmă cu câteva zile, unde au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat pătimaș în văzul tuturor.

Au dansat, au socializat și s-au simțit foarte bine unul în compania celuilalt. Acesta este primul semn că vedeta este fericită și dispusă să se așeze la casa lui, așa cum a mărturisit după ultima separare, după o relație de un an.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că, Matei Dima și Teodora Stoica au plecat împreună de pe plaja de la malul Mării Negre. Vezi imaginile AICI. Acest lucru demonstrează încă o dată că BRomania are intenții serioase cu actuala parteneră.

Matei Dima și Teodora Stoica
Matei Dima și Teodora Stoica formează un cuplu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

BRomania, detalii despre ultima relație

BRomania a oferit la un moment dat mai multe detalii despre ultima relație. Este vorba de Daniela, o tânără de 22 de ani, pe care a cunoscut-o pe rețelele de socializare. Actorul este cel care a făcut primul pas.

ADVERTISEMENT

„Da, normal. Eu scriu fetelor de ani de zile. Am ani de zile de burlăcie. I-am scris, am început să vorbim o perioadă, după ne-am întâlnit. Clasicele. Bă, de la zero relații de sapte ani la un an, eu cred că mai serios de atât pentru mine nu se poate.

Are simțul umorului, că altfel nu putea să stea lângă mine. Are 22 de ani”, a declarat vedeta în urmă cu ceva vreme, în podcast-ul Acasă la Măruță, de pe Youtube. Despărțirea s-a produs în luna martie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, producătorul i-a mai spus lui Cătălin Măruță că nu ar putea niciodată să aibă o legătură amoroasă cu o actriță. Iată că actuala parteneră de viață, Teodora Stoica, nu face parte din această breaslă.

ADVERTISEMENT
Tags: