Fotbal international

Curg laudele pentru Man şi Mihăilă. Coechipierii şi fanii, încântaţi: „Se descurcă grozav“

14.03.2021 | 18:12
Curg laudele pentru Man si Mihaila Coechipierii si fanii incantati Se descurca grozav
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă şi Dennis Man au făcut o partidă excelentă pentru Parma împotriva Romei, în etapa 27 din Serie A. Cei doi au conlucrat la primul gol al gazdelor, care s-au impus la final cu 2-0.

Graziano Pelle, despre Man şi Mihăilă: „Au calităţi extraordinare“

Graziano Pelle, atacantul de 35 de ani al Parmei, a oferit un scurt interviu pentru platforma de streaming DAZN chiar în pauza meciului cu Roma în care a lăudat calităţile tinerilor lui coechipieri.

ADVERTISEMENT

„Mă înțeleg foarte bine cu Man și cu Mihăilă. Sunt niște băieți care își doresc foarte mult și au calități extraordinare.

Din păcate, nu au foarte mult timp de adaptare, nu suntem într-o situație tocmai roz. Ei însă se descurcă grozav! Dacă vom rămâne la fel de concentrați, sunt singur că ne vom îndeplini toate obiectivele“, a spus Pelle.

ADVERTISEMENT

I-au cucerit pe fanii rivalelor

Prestaţiile excelente pe care le-au avut Valentin Mihăilă şi Dennis Man au atras atenţia chiar şi suporterilor celorlalte echipe din Serie A, iar cei ai Romei, în special, au apreciat calitatea românilor.

„Umiliţi de Mihăilă“, a scris un fan al capitolinilor.

„E brutal. Mihăilă şi Man sunt atât de rapizi faţă de cei trei fundaşi centrali ai noştri şi noi nu putem nici măcar să construim. Cu siguranţă, ne e dor de Mkhitarian şi Veretout“, a precizat un alt suporter al lui AS Roma.

ADVERTISEMENT

Chiar şi susţinătorii Milanului care au privit acest meci au fost impresionaţi de cei doi români. „Într-adevăr, deloc răi Man şi Mihăilă“.

Suporterii Parmei, impresionaţi de Mihăilă

„Pellè-Man-Zirkzee-Mihaila: această Parma nu poate şi nu trebuie să retrogradeze cu astfel de atacanţi. D’Aversa lasă-i să joace şi o să facă partide ca asta“, a spus un fan al Parmei.

ADVERTISEMENT

În timp ce un altul a rămas impresionat de viteză şi de rezistenţa arătate de Valentin Mihăilă, comparându-l cu un iepure. „Mihăilă oboseşte vreodată?“

Asociaţia suporterilor Parmei din Franţa i-a numit pepite şi a lăudat evoluţiile lor. „Cele două pepite române, Mihăilă şi Man, au fost foarte bune astăzi. Dar mai ales Mihăilă, care a fost excepţional. Au schimbat complet echipa şi graţie lor jocul nostru ofensiv a devenit din ce în ce mai eficace“.

Mihăilă a fost cel mai bun jucător al meciului şi un pericol constant pentru poarta Romei. Dincolo de golul prin care a deschis scorul, din pasa lui Man, olteanul a trimis şi pasa care a dus la obţinerea loviturii de pedeapsă din care s-a marcat golul decisiv.

ADVERTISEMENT