Sport

Curg veștile proaste din curtea lui Chelsea. Managerul Thomas Tuchel se desparte de soție după 13 ani

Chelsea travsersează o perioadă mai mult decât delicată din cauza problemelor patronului Roman Abramovich, iar acum fanii au mai primit o veste teribilă. Managerul Thomas Tuchel se desparte de soția sa.
03.04.2022 | 22:25
Curg vestile proaste din curtea lui Chelsea Managerul Thomas Tuchel se desparte de sotie dupa 13 ani
Chelsea travsersează o perioadă mai mult decât delicată din cauza problemelor patronului Roman Abramovich, iar acum fanii au mai primit o veste teribilă. Managerul Thomas Tuchel se desparte de soția sa. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Tehnicianul german a făcut minuni după sosirea pe Stamford Bridge, reușind să câștige Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al cluburilor și a dus echipa în finalele Cupei și Cupei Ligii Angliei.

Despărțire neașteptată între Thomas Tuchel și soția sa

Performanțele extraordinare reușite cu Chelsea nu l-au scutit însă de probleme în viața de familie pe Thomas Tuchel, iar Daily Mail anunță că acesta se desparte de soția sa Sissi după 13 ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT

Cea care ar fi depus actele de divorț săptămâna trecută este soția antrenorului de pe Stamford Bridge, iar presa engleză speculează faptul că ambii își doresc o despărțire pe cale amiabilă.

Sissi s-a mutat în Marea Britanie în august anul trecut, la aproximativ șapte luni după ce Tuchel a preluat-o pe Chelsea, și a stat într-un hotel înainte de a cumpăra o casă în Cobham, acolo unde londonezii au baza de pregătire.

ADVERTISEMENT

”Sissi și Thomas au încercat să evite despărțirea, dar până la urmă nu a existat altă cale. Este foarte trist, iar acum este vorba despre a se asigura că fiicele lor sunt prioritatea principală. Au fost depuse actele săptămâna trecută pentru a începe divorțul”, a declarat un apropiat al celor doi.

Cât va plăti Tuchel după divorț?

Thomas Tuchel (48 de ani) și Sissi s-au căsătorit în 2009 și au împreună două fiice. Soția sa, în vârstă de 46 de ani, și-a părăsit slujba la ziarul german Suddeutsche Zeitung pentru a se dedica familiei.

ADVERTISEMENT

Tuchel, despre care se presupune că este plătit cu cel puțin 7 milioane de lire sterline pe an la Chelsea, s-ar putea confrunta acum cu o înțelegere de divorț de mai multe milioane de lire sterline. În plus, partenera sa ar putea avea dreptul la o parte din câștigurile sale viitoare, precum și până la jumătate din averea lui actuală.

Vestea despărțirii dintre cei doi este una neașteptată ținând cont de faptul că Sissi a avut un comportament extrem de afectiv față de soțul său pe stadionul Dragao din Porto, după ce formația Chelsea a câștigat Champions League în urmă cu mai puțin de un an.

ADVERTISEMENT

Clubul londonez trece printr-o perioadă neagră după interdicțiile primite de patronul Roman Abramovich în Marea Britanie ca urmare a războiului din Ucraina. Oligarhul rus caută în această perioadă să vândă gruparea de pe Stamford Bridge.

ADVERTISEMENT