Video

Au crezut că vor avea parte de un zbor obișnuit, dar ce a urmat i-a lăsat fără cuvinte. Ce a făcut pilotul a ajuns viral / Video

Pasagerii unui avion care zbura către Detroit au fost martorii unui moment încărcat de emoție. Ce le-a spus pilotul care se afla la ultimul său zbor înainte de pensionare.
24.11.2021 | 18:10
Au crezut ca vor avea parte de un zbor obisnuit dar ce a urmat ia lasat fara cuvinte Ce a facut pilotul a ajuns viral  Video
ADVERTISEMENT

Discursul emoționant al unui pilot aflat la ultima sa cursă i-a lăsat în lacrimi pe pasagerii avionului.  Videoclipul, care surprinde momentul în care bărbatul își anunță ultimul zbor, a ajuns viral pe rețelele de socializare și a strâns peste 30 de mii de aprecieri din partea oamenilor.

Videoclipul în care căpitanul Conrad își ține discursul de pensionare a fost înregistrat și a ajuns viral în întreagă lume. Aflați la bordul avionului Delta Airlines, pasagerii au avut o surpriză. Pilotul i-a anunțat că se află la ultimul său zbor, după mai bine de patru decenii de activitate.

ADVERTISEMENT

Bărbatul și-a început discursul într-un mod jucăuș. El a întrebat câți dintre cei aflați la bordul avionului s-au născut înainte de anul 1976. După ce a așteptat răbdător răspunsul oamenilor, Căpitanul Conrad a glumit și s-a declarat dezamăgit de câți bătrâni au ales să călătorească în acea zi.

@thementorhousePilot dad’s final flight announcement. ? #heartwarming #emotional #pilot via YT/aggiestud07♬ original sound – The Mentor House

„Înainte de a pleca, vreau doar să vă pun o întrebare rapidă. Puteți să ridicați mâna. Câți oameni aici s-au născut înainte de 1976? O, avem o mulțime de bătrâni în acest avion. Sunt dezamăgit”, a glumit pilotul.

ADVERTISEMENT

Familia i-a fost pentru prima dată alături în timpul zborului

Conrad le-a făcut o confesiune pasagerilor avionului. Pentru prima dată, în cei peste 40 de ani de carieră, familia lui s-a aflat la bordul avionului pe care îl pilota. El i-a asigurat pe oameni că sunt în siguranță și că, probabil, vor avea parte de cel mai lin zbor. A menționat că asta i se datorează puțin și soției sale.

„Oricum, în cazul în care vă întrebați dacă vom avea un zbor bun, o să se întâmple. Acesta va fi probabil cel mai sigur zbor în care ați fost vreodată și nu pentru că soția mea spune că trebuie să fie.”, a mărturisit bărbatul

ADVERTISEMENT

Și-a început cariera în cadrul Forțelor Aeriene

Căpitanul Conrad și-a amintit și de începutul carierei sale. Primul său zbor a fost unul de antrenament, în cadrul Forțelor Aeriene. Pilotul a recunoscut că este extrem de emoționat și că, după 43 de ani de zbor, nu îi vine să creadă că se va retrage.

„În 1967 am avut primul meu zbor de antrenament, în Academia Forțelor Aeriene din Colorado. Deci, 43 de ani mai târziu, opt avioane diferite, aproximativ 12 mii de zboruri și peste 25 de mii de ore în aer, sunt mândru să vă am aici în ultima mea cursă.”, a afirmat pilotul cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT

La final, după ce călătorii i-au aplaudat discursul, el i-a invitat pe toți să consume toate băuturile gratuite ce urmează să li se ofere. Ba mai mult, a râs și i-a încurajat să comande orice își doresc să mănânce, deoarece nota de plata va fi plătită de către compania aeriană.

Videoclipul cu mesajul pilotului a ajuns viral

Pentru prima dată, videoclipul a fost publicat pe platforma Reddit, conform DailyMail. Recent, el a revenit în atenția publicului, după ce a fost distribuit pe TikTok.

Videoclipul a înregistrat zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii. Oamenii s-au declarat emoționați, dar și onorați pentru că au putut fi, indirect, martorii unui asemenea eveniment.

„Superb, felicitări, domnule. Să aveți parte de o pensionare binecuvântată”, a spus cineva.

„Inima mea este atât de fericită și plină de căldură după ce am văzut asta. Mulțumim pentru toată munca depusă!”,  a comentat o femeie.

„Dumnezeule, mă simt atât de onorat că am putut privi așa ceva!”, a scris o altă persoană.

ADVERTISEMENT