Life

Cutremur total la Antena 1! Ce se întâmplă cu emisiunea Mireasa în urma protestelor: „O nouă palmă!”

Antena 1 a primit o lovitură uriașă din partea fanilor emisiunii Mireasa! Show-ul este în picaj maxim! Ce audiențe a înregistrat?
20.04.2023 | 16:15
Cutremur total la Antena 1 Ce se intampla cu emisiunea Mireasa in urma protestelor O noua palma
Antena 1, audiențe tot mai mici cu emisiunea Mireasa. Foto: Antena 1. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Antena 1 are probleme mari în audiență cu emisiunea Mireasa! De când s-a declanșat taifunul din partea unor telespectatori fideli ai reality-show-ului matrimonial, concursul a început să piardă cifre bune de rating!

Antena 1, audiențe tot mai mici cu emisiunea Mireasa. Ce cifre s-au înregistrat de Paște

Campania inițiată de comunitatea Viperele vesele începe să producă efecte, unele pe care producătorii concursului cu siguranță le-au sesizat deja. Mai ales că, în principiu, lovesc în ”încasările” show-ului.

ADVERTISEMENT

Campaniile pro-diversitate, împotriva discriminării și a infracționalității, așa cum le-au denumit Viperele vesele, se văd deja în rezultatele emisiunii Mireasa. Producția a avut audiențe scăzute atât în Săptămâna Patimilor cât și în a doua zi de Paște, luni, pe 17 aprilie 2023.

Campania Viperelor vesele are efecte neașteptate

„În Săptămâna Mare, în datele de 11, 12 și 13 aprilie, emisiunea a înregistrat 16% share, 13%, respectiv 14%. În Vinerea Mare, 14 aprilie 2023, gala emisiunii Mireasa a înregistrat un share de 11%, consfințind o nouă palmă dată producătorilor emisiunii de către protestatari. 

ADVERTISEMENT

Trendul acesta al minimei audiențe s-a menținut și în a doua zi de Paște, când emisiunea a înregistrat un share de 12,6 și, respectiv, 11,6. Miercuri, pe 18 aprilie 2023, o nouă concurentă a intrat în emisiune, însă nici aceasta nu a reușit să resusciteze audiența. Emisiunea a înregistrat un share de 14%”, transmit Viperele vesele pe Instagram.

Pagina de Instagram urmărită de aproape 120.000 de persoane continuă șirul de acuzații, iar recent a scos la suprafață o înregistrare din live-ul de 24 de ore în care rudele unui concurent spun că în emisiune se fac favoritisme, referindu-se la concurenta Hatice.

ADVERTISEMENT

Controverse tot mai multe legate de emisiunea de la Antena 1

„Adresăm, pe această cale, o întrebare moderatoarei emisiunii Mireasa, Simona Gherghe! Cu cifrele de audiență procedați exact cum ați procedat cu protestarii și cu cele nouă puncte de revendicări ale lor, în sensul în care le blocați/ ignorați și pe acestea?

Spuneți stop abuzurilor producătorilor emisiunii Mireasa, Antena 1! Spuneți stop discriminării! Spuneți nu cerșetoriei, proxenetismului, prostituției și consumului de droguri! Protestăm, închizând televizorul sau schimbând canalul!”, mai notează Viperele vesele.

ADVERTISEMENT

Așa cum precizam mai sus, de Paște s-au iscat noi controverse în casa Mireasa. Mama și bunica lui Dani s-au plâns, mai în șoaptă, că nu au avut parte de același tratament precum Hatice. Acestea au spus că părinții fetei au stat trei zile în casă, lucru de care nu s-au putut bucura și rudele celorlalți concurenți.

Mama și bunica lui Dani de la Mireasa au spus, pe față, că Hatice este favorizată în concurs

Discuția pe care mama și bunica lui Dani au purtat-o a fost filmată, surprinsă de fanii emisiunii pe platforma Antena Play. În urma apariției și pe rețelele de socializare a respectivului dialog, evident că au apărut o serie de vociferări, conversația alimentând acuzațiile aduse de Viperele vesele show-ului.

„Totuși, a fost un avantaj că noi am fost ultimii. Nu ne-a condiționat cu plecatul, știi? Păi mama lui Hatice stă de trei zile aici. Am văzut!; Trebuie să fii… Să ai semenea beneficii”, au spus mama și bunica lui Dani.

„Nu știu ce trebuie să facem. Ar trebui să facem și noi ca să putem să ne bucurăm de asemenea beneficii. Cum a zis vecina: De ce nu vă duceți seara să vă întoarceți a doua zi? Păi, ce, mă? Crezi că mă primește pe mine să stau la Dani să mă întorc a doua zi?”, au mai spus cele două doamne, extrem de supărate, în show-ul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT