Life

Cuvintele pe care Radu Ștefan Bănică nu le va uita niciodată. Ce sfat crucial i-a dat ”Zâna” Andreea Marin: „Țin cont”

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre câțiva dintre cei mai importanți oameni din viața sa, cei care îl ajută la tot pasul.
23.06.2023 | 15:45
Cuvintele pe care Radu Stefan Banica nu le va uita niciodata Ce sfat crucial ia dat Zana Andreea Marin Tin cont
Radu Ștefan Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Marin și tatăl său. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică nu are mari vise de atins, pentru că nu și-a pus în minte anumite targeturi, însă își dorește să evolueze frumos ca actor.

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit sfatul pe care l-a primit de la Andreea Marin și de care va ține cont toată viața

În tot parcursul său artistic, tânărul aflându-se încă la început de drum, contribuie din plin atât tatăl său, Ștefan Bănică, dar și fosta sa mamă vitregă, Andreea Marin. Cu fosta prezentatoare are o relație cu totul specială.

ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre oamenii cărora le mulțumește mereu pentru tot ce a putut clădi până acum. Speră să reușească să ajungă cât mai sus, folosindu-se de sfaturile pe care le primește des.

Poate că unul din cele mai importante sfaturi vine, surpriză, chiar de la Andreea Marin. Radu Ștefan Bănică a mărturisit că are o relație foarte frumoasă cu fosta soție a tatălui său. Din tot ce i-a spus pentru a-l pregăti pentru lumina reflectoarelor va ține minte anumite cuvinte, în mod special.

ADVERTISEMENT

„Să port numele Bănică e o binecuvântare. Cu Andreea Marin am o relație foarte bună”

„Evident că tata m-a încurajat și m-a sfătuit, dar nu doar tata, ci mai mulți oameni din domeniu. Am avut norocul să cresc printre artiști. De altfel, să port numele Bănică este o binecuvântare, atât pot să zic. 

Cu Andreea Marin am o relație foarte bună. Cred că un sfat important, cel de care țin cel mai tare cont, pe care mi l-a dat este acela de a nu fi o formă fără fond”, a dezvăluit Radu Ștefan Bănică, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cât despre cariera sa, una care se clădește pas cu pas, acesta ne-a zis că își dorește să fie construită cu mare atenție, mai ales că e un perfecționist din naștere. Ca actor, Radu Ștefan spune că poate să facă aproape orice, căci se consideră destul de cameleonic,

De altfel, latura sa cameleonică s-a văzut și la Te cunosc de undeva, acolo unde băiatul a participat și a concurat împotriva ”mătușii” sale, Emilia Popescu. 

ADVERTISEMENT

”Mătușa” Emilia Popescu l-a ajutat enorm de mult la Te cunosc de undeva!

Despre experiența din show-ul de la Antena 1, acesta ne-a zis că l-a ajutat foarte mult. Ba chiar, a devenit fanul uneia dintre artistele pe care a trebuit să o imite. Unul din personajele în pielea căruia Radu Ștefan Bănică a intrat a fost cântăreața Lady Gaga.

Pentru a fi cât mai credibil, tânărul a apelat la sfaturile Emiliei Popescu, actriță care a lucrat, în trecut, în televiziune alături de tatăl său, când a fost jurată la Dansez pentru tine.

„O admir ca artistă și, într-adevăr, după Te cunosc de undeva am devenit fan (n.r.: se referă la Gaga). Vreau să mă perfecționez în tot ce fac. Vreau să ajung cât mai sus. Nu am neapărat niște standarde sau targeturi de atins. 

Emilia Popescu m-a ajutat mult la Te cunosc. E ca mătușa mea. Ea m-a învățat aproape totul. M-a învățat de la sfaturi de viață la meserie. Toată lumea îmi oferă sfaturi bune. Trebuie doar să știu să le primesc”, ne-a mai zis Radu Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică ne-a mai zis că nu exclude, pe viitor, să pornească un proiect profesional împreună cu sora sa, chiar dacă până acum nu s-a gândit serios la asta, pentru că Violeta are doar 15 ani. Prioritatea pentru adolescentă o reprezintă, deocamdată, studiile.

ADVERTISEMENT