Life

Cuvintele pe care Radu Ștefan Bănică nu le va uita niciodată. Ce sfat crucial i-a dat ”Zâna” Andreea Marin: „Țin cont”

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre câțiva dintre cei mai importanți oameni din viața sa, cei care îl ajută la tot pasul.
23.06.2023 | 15:45
Cuvintele pe care Radu Stefan Banica nu le va uita niciodata Ce sfat crucial ia dat Zana Andreea Marin Tin cont
Radu Ștefan Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Marin și tatăl său. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică nu are mari vise de atins, pentru că nu și-a pus în minte anumite targeturi, însă își dorește să evolueze frumos ca actor.

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit sfatul pe care l-a primit de la Andreea Marin și de care va ține cont toată viața

În tot parcursul său artistic, tânărul aflându-se încă la început de drum, contribuie din plin atât tatăl său, Ștefan Bănică, dar și fosta sa mamă vitregă, Andreea Marin. Cu fosta prezentatoare are o relație cu totul specială.

ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre oamenii cărora le mulțumește mereu pentru tot ce a putut clădi până acum. Speră să reușească să ajungă cât mai sus, folosindu-se de sfaturile pe care le primește des.

Poate că unul din cele mai importante sfaturi vine, surpriză, chiar de la Andreea Marin. Radu Ștefan Bănică a mărturisit că are o relație foarte frumoasă cu fosta soție a tatălui său. Din tot ce i-a spus pentru a-l pregăti pentru lumina reflectoarelor va ține minte anumite cuvinte, în mod special.

ADVERTISEMENT

„Să port numele Bănică e o binecuvântare. Cu Andreea Marin am o relație foarte bună”

„Evident că tata m-a încurajat și m-a sfătuit, dar nu doar tata, ci mai mulți oameni din domeniu. Am avut norocul să cresc printre artiști. De altfel, să port numele Bănică este o binecuvântare, atât pot să zic. 

Cu Andreea Marin am o relație foarte bună. Cred că un sfat important, cel de care țin cel mai tare cont, pe care mi l-a dat este acela de a nu fi o formă fără fond”, a dezvăluit Radu Ștefan Bănică, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cât despre cariera sa, una care se clădește pas cu pas, acesta ne-a zis că își dorește să fie construită cu mare atenție, mai ales că e un perfecționist din naștere. Ca actor, Radu Ștefan spune că poate să facă aproape orice, căci se consideră destul de cameleonic,

De altfel, latura sa cameleonică s-a văzut și la Te cunosc de undeva, acolo unde băiatul a participat și a concurat împotriva ”mătușii” sale, Emilia Popescu. 

ADVERTISEMENT

”Mătușa” Emilia Popescu l-a ajutat enorm de mult la Te cunosc de undeva!

Despre experiența din show-ul de la Antena 1, acesta ne-a zis că l-a ajutat foarte mult. Ba chiar, a devenit fanul uneia dintre artistele pe care a trebuit să o imite. Unul din personajele în pielea căruia Radu Ștefan Bănică a intrat a fost cântăreața Lady Gaga.

Pentru a fi cât mai credibil, tânărul a apelat la sfaturile Emiliei Popescu, actriță care a lucrat, în trecut, în televiziune alături de tatăl său, când a fost jurată la Dansez pentru tine.

„O admir ca artistă și, într-adevăr, după Te cunosc de undeva am devenit fan (n.r.: se referă la Gaga). Vreau să mă perfecționez în tot ce fac. Vreau să ajung cât mai sus. Nu am neapărat niște standarde sau targeturi de atins. 

Emilia Popescu m-a ajutat mult la Te cunosc. E ca mătușa mea. Ea m-a învățat aproape totul. M-a învățat de la sfaturi de viață la meserie. Toată lumea îmi oferă sfaturi bune. Trebuie doar să știu să le primesc”, ne-a mai zis Radu Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică ne-a mai zis că nu exclude, pe viitor, să pornească un proiect profesional împreună cu sora sa, chiar dacă până acum nu s-a gândit serios la asta, pentru că Violeta are doar 15 ani. Prioritatea pentru adolescentă o reprezintă, deocamdată, studiile.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților