Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu, entuziast după 3-1 cu CFR Cluj. ”Da, vrem titlul de campioni”. Exclusiv

Rapid a învins categoric CFR Cluj, iar Dan Șucu a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că obiectivul acestui sezon îl reprezintă câștigarea titlului.
26.09.2023 | 12:06
Dan Sucu entuziast dupa 31 cu CFR Cluj Da vrem titlul de campioni Exclusiv
Rapid a învins categoric CFR Cluj, iar Dan Șucu a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că obiectivul acestui sezon îl reprezintă câștigarea titlului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au câștigat cu 3-1 partida împotriva clujenilor și au urcat pe locul 3 în clasament. Trupa lui Cristiano Bergodi se află la șapte puncte în spatele liderului FCSB și la unul singur de CFR.

Dan Șucu e cu gândul la titlu după victoria cu CFR Cluj

Imediat după succesul cu CFR Cluj, din etapa a 10-a din SuperLiga, Dan Șucu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre câștigarea titlului. Mesajele patronului de la Rapid au fost prezentate de Horia Ivanovici în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

”Da, vrem titlul de campioni. Am spus-o clar încă din vară și noi nu ne răzgândim, suntem serioși. Aici vrem să facem o treabă serioasă, e un proiect serios. Jucătorii au dreptate când spun la interviuri că vrem să devenim campioni.

Nu ne este frică de presiune. Eu cred că o echipă mare nu poate să joace decât cu presiune, iar Rapidul vrem să devină foarte repede o echipă mare a fotbalului românesc. Da, vrem titlul. Da, sunt de acord cu jucătorii. Orice clasare mai puțin de locul 3 este un eșec în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Anul trecut am spus că este play-off-ul, ne-am atins obiectivul, ne-am ținut de promisiune. Acum vrem titlul, dar este în regulă și dacă ne clasăm în primele 3. Bineînțeles, în anul centenarului ne dorim să ridicăm deasupra capului marele trofeu atât de așteptat de fanii giuleșteni.

vă promit că împreună cu colegii mei voi face tot ce ține de mine pentru a aduce titlul în Giulești chiar de anul acesta. Vă mai spun încă o dată apăsat și acesta este un mesaj public pe care vreau să-l dau tuturor: orice clasare sub locul 3 este un eșec pentru actualul Rapid”, a declarat Șucu.

ADVERTISEMENT

Victoria cu CFR, cel mai frumos meci al Rapidului în era Șucu

Patronul Rapidului s-a arătat entuziasmat de jocul prestat de formația lui Cristiano Bergodi în victoria în fața celor de la CFR Cluj: ”Probabil este cel mai frumos meci și cea mai frumoasă repriză a doua de când eu am venit la Rapid.

Mi-a plăcut enorm partida, a fost un meci în care am văzut Rapidul pe care îl dorim și cred că a fost cea mai bună partidă făcută de echipa noastră de când eu am descălecat în Giulești și mi-am împletit destinul cu această grupare minunată și acești suporteri fantastici care reprezintă Rapidul.

ADVERTISEMENT

Poate că la bătaie cu această partidă a mai fost repriza a doua de anul trecut cu Farul, din Giulești, când Farul era pe val, știți bine că până la urmă a ajuns și campioana României, iar noi am avut o repriză a doua foarte bună și am fost mai buni decât echipa lui Gică Hagi.

Dar, ținând cont de faptul că am câștigat aseară, pot să spun că este cel mai reușit meci al Rapidului de când sunt eu aici în Giulești și sunt convins că vor mai veni multe, multe altele și mai bune”, a mai spus Șucu, pentru FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA e de trei o pe săptămână: luni, marți și vineri, LIVE de la ora 10:30.Emisiunea poate fi urmărită ulterior și pe Facebook și YouTube, ÎN PREMIERĂ, de la 17:30.

Dan Șucu vrea titlul în Giulești

ADVERTISEMENT
Tags: