Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu, declarații tari despre FCSB. ”La ei nu mai e strategie, e șmecherie!”

Dan Șucu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că este dezamăgit de felul în care FCSB comentează arbitrajele și a menționat că este un comportament ”șmecheresc”.
26.09.2023 | 13:15
Dan Sucu declaratii tari despre FCSB La ei nu mai e strategie e smecherie
Dan Șucu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că este dezamăgit de felul în care FCSB comentează arbitrajele și a menționat că este un comportament ”șmecheresc”. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au câștigat cu 3-1 partida împotriva clujenilor și au urcat pe locul 3 în clasament. Trupa lui Cristiano Bergodi se află la șapte puncte în spatele liderului FCSB și la unul singur de CFR.

FCSB, pusă la zid de Dan Șucu

Dan Șucu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre modul în care FCSB comentează la fiecare etapă despre arbitraje. Horia Ivanovici a prezentat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA discursul acid al patronului de la Rapid cu privire la Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Știți bine că eu nu comentez arbitrajul pentru că în primul rând nu mă pricep. Eu nu sunt un cunoscător al fotbalului și nici nu vreau să fac acest lucru. Așa, doar ca o idee generală, mi s-a părut un arbitraj bun, un arbitraj așa cum ar trebui să fie în general în fotbalul românesc.

Nu mi-a fost frică de arbitraj pentru că eu nu cred în această teorie a conspirației cu arbitri care ar face anumite jocuri. Eu cred că în fotbalul românesc arbitrii își fac treaba cum pot, sunt și ei oameni, mai bine, mai puțin bine și filosofia mea este că doar cine nu muncește, nu greșește.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu o să punem presiune pe arbitri, nu stă în caracterul și în filosofia clubului și chiar dacă vom fi dezavantajați cred mai degrabă că lucrurile astea se întâmplă din motive omenești. Sunt total în dezacord cu ceea ce face FCSB. La ei nu mai este o strategie de a pune presiune pe arbitraj în acest început de campionat, a devenit mai mult o șmecherie”, a declarat Șucu.

Șucu are un alt model decât Becali

”Probabil domnul Becali crede că dacă pune această presiune începe fiecare meci cu un anumit avantaj și arbitrii se tem. Dar este problema dânsului, repet nu cred că este o strategie. Deja cunoaștem placa, ne-am plictisit cu toții, știm deja declarațiile care se vor da despre arbitri înainte sau după meci.

ADVERTISEMENT

Știm toate aceste atacuri și toată această presiune care evident că se pune artificial. Strategia Rapidului este cu totul alta, aceea de a acorda respect celor care sunt până la urmă colegii noștri de competiție. Cred că deja toată lumea s-a plictisit de această șmecherie, că nu mai putem să o numim strategie, pe care o tot fac cei de la FCSB.

Nu vom merge în direcția asta, avem un alt model gândire. Gândim cu totul altfel fotbalul decât cei de la FCSB. Să acuzi arbitrii tot timpul este ceva de care practic ne-am săturat, știm dinainte, nu mai este nici măcar o surpriză.

ADVERTISEMENT

Noi Rapidul vom încerca să câștigăm acest campionat pe teren prin forța noastră fotbalistică și prin valoarea echipei, a staff-ului, a suporterilor și a tuturor celor care ne înconjoară și care ne ajută ca Rapidul să devină o forță profesionistă în fotbalul românesc”, a mai spus Dan Șucu, pentru FANATIK.

Șucu, atac la FCSB

ADVERTISEMENT