Sport

Daciana Hosu crede că “tricolorele” pot bate Germania: “Nu ne-am pierdut spiritul de luptă! Rămânem unite”. Video exclusiv

Portarul Daciana Hosu a vorbit pentru FANATIK înaintea meciului decisiv cu Germania. Handbalista susţine că România are şanse bune la sferturi şi singurul gând este victoria cu Germania.
07.12.2023 | 15:00
Daciana Hosu crede ca tricolorele pot bate Germania Nu neam pierdut spiritul de lupta Ramanem unite Video exclusiv
Daciana Hosu crede că "tricolorele" pot bate Germania: "Nu ne-am pierdut spiritul de luptă! Rămânem unite". Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

România trebuie să îşi revină repede după eşecul dur cu Danemarca, 23-39. “Tricolorele” evoluează joi, de la ora 19:00, împotriva Germaniei, într-un meci crucial pentru calificarea în sferturile de finală de la CM.

Daciana Hosu crede că “tricolorele” pot bate Germania: “Îmi doresc să fim în cea mai bună formă”

Daciana Hosu a vorbit pentru FANATIK înaintea meciului şi susţine că “tricolorele” au avut o noapte grea după înfrângerea cu Danemarca, dar este foarte încrezătoare că echipa va arăta o altă faţă la meciul cu Germania:

ADVERTISEMENT

Suntem în faţa unui meci decisiv. Chiar dacă am pierdut cu Danemarca, avem şansa la sferturile de finală. Voi cum sunteţi după acest eşec?

– Suntem încrezătoare, nu ne-am pierdut din spiritul de luptă şi din ambiţiile noastre la acest turneu final. Îmi doresc să fim în cea mai bună formă a noastră la ora meciului cu Germania şi să arătăm că meciul cu Danemarca a fost doar unul extrem de nereuşit.

ADVERTISEMENT

Noapte grea după înfrângerea cu Danemarca?

– A fost o noapte destul de grea. Am avut meciul destul de târziu, adrenalina dispare mai greu din corp după astfel de meciuri.

“Să le eliminăm punctele forte şi să câştigăm”

Putem să câştigăm cu Germania? O echipă puternică, are 4 puncte, iar presiunea este pe noi acum…

ADVERTISEMENT

– Da, niciun meci nu seamănă cu celălalt. Noi ne vom pregăti foarte bine să le eliminăm punctele lor forte şi să câştigăm.

Dacă vom câştiga împotriva Germaniei devenim favoriţi la calificare. Suntem unde ne-am dorit în acest moment, nu?

ADVERTISEMENT

– Din punctul meu de vedere, meciul cu Germania trebuie să îl câştigăm sub orice formă. Dar apoi trebuie să câştigăm şi meciurile cu Polonia şi Japonia.

“Mi-a plăcut atmosfera, foarte rar ajungi să joci într-o sală ultraplină”

Cum ai simţit atmosfera cu peste 10.000 de oameni? V-a presat şi mai mult?

– Pe mine una, sincer nu. Mi-a plăcut atmosfera, foarte rar ajungi să joci într-o sală ultraplină. Chiar dacă publicul a fost majoritar de partea lor, am simţit şi încurajări din partea suporterilor noştri, deci a fost o atmosferă foarte frumoasă.

Sincer, putem să ne calificăm în sferturile de finală?

– Da, pentru că suntem o echipă foarte unită, luptăm una pentru cealaltă şi pentru rezultatul României.

FANATIK este la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. Zilnic, pe site-ul nostru puteţi citi cele mai noi ştiri, interviuri şi reportaje de la Herning.

Daciana Hosu, încrezătoare înaintea duelului România - Germania

ADVERTISEMENT