Life

Daiana Anghel trece prin momente cumplite. Mașina vedetei, grav avariată: ”Noroc că nu era soțul lângă ea”

Momente cumplite pentru Daiana Anghel. Vedeta s-a trezit cu mașina grav avariată din cauza vremii haotice din ultimele ore.
05.02.2023 | 14:28
Daiana Anghel trece prin momente cumplite Masina vedetei grav avariata Noroc ca nu era sotul langa ea
Daiana Anghel și-a găsit mașina avariată din cauza zăpezii. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daiana Anghel este una dintre vedetele care împărtășește cu fanii săi mai tot ceea ce se petrece în viața sa.

Ce au pățit Daiana Anghel și soțul ei, chef Sorin Gonțea

Așa a făcut și de această dată, însă veștile nu sunt chiar atât de bune. Daiana Anghel s-a trezit cu mașina sa grav avariată, iar norocul ei a fost că soțul său nu se afla lângă bolidul de lux la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Cum s-a întâmplat totul? Într-o postare pe contul personal de Instagram, Diana Anghel a povestit pe scurt totul. Se pare că soțul ei, chef Sorin Gonțea a plecat în urmă cu o zi cu mașina.

Mai apoi, fără să își dea seama, aceasta a parcat mașina sub un acoperiș, iar a doua zi a găsit-o avariată. Zăpada de pe acoperișul respectiv, care era totodată destul de tare, a căzut fix pe mașină.

ADVERTISEMENT

Plafonul bolidului a fost distrus, la fel și capota, povestește vedeta. Vestea bună însă, spune Daiana Anghel, e faptul că la momentul respectiv, soțul ei, chef Sorin Gonțea nu se afla lângă mașină și nimeni altcineva nu era prin preajmă.

Dacă o persoană s-ar fi aflat atunci lângă mașină, riscul unei tragedii era unul cât se poate de mare, a mai adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

Daiana Anghel și-a găsit mașina grav avariată

Din fericire, mașina vedetei are Casco, care asigură și astfel de evenimente neprevăzute, așa că cei doi soți nu vor fi nevoiți să plătească pentru reparația acesteia.

”Când îți lași mașina pe stradă și zăpada căzută de pe un acoperiș ți-o face zob. Și plafonul e praf. Zece minute și-a lăsat soțul mașina afară. Noroc că nu era soțul lângă mașină în momentul acela, sau oricine altcineva. (…). 

ADVERTISEMENT

Aici era mașina. Parbriz – praf. Capotă – praf. Plafon – praf. Nu vreau să îmi imaginez dacă era cineva aici. Aia e, din fericirea avem Casco”, a povestit Daiana Anghel, pe Instagram.

Mai apoi, după ce și-au găsit mașina avariată, Daiana Anghel și soțul ei au plecat în oraș, iar mai apoi un eveniment i-a amuzat pe cei doi.

În torpedoul mașinii, chef Sorin Gonțea a găsit un bigudiu, lucru care l-a amuzat la culme pe bărbat, având în vedere că acesta nu înțelegea ce poate căuta un astfel de accesoriu în mașină.

Amintim că meteorologii de la ANM au anunțat în continuare ninsori, viscol, dar și ger în cea mai mare parte a țării, astfel că riscurile unor astfel de evenimente sunt destul de mari. 

ADVERTISEMENT