Fotbal international

Daley Blind, colegul lui Răzvan Marin la Ajax, forțat să se retragă din cauza problemelor la inimă: „Sper să ne revedem curând!”. VIDEO

21.12.2019 | 17:57
Daley Blind colegul lui Razvan Marin la Ajax fortat sa se retraga din cauza problemelor la inima Sper sa ne revedem curand VIDEO
ADVERTISEMENT

Daley Blind a fost diagnosticat cu probleme la inimă și se va retrage, cel puțin temporar, din fotbal. Fotbalistul a resimțit primele semne în meciul cu Valencia, din etapa a șasea a fazei grupelor Ligii Campionilor, iar în ultimele două runde din Eredivisie nu a făcut parte din lotul lui Ajax pentru că a început tratamentul.

Daley Blind, forțat să se retragă temporar din fotbal

Daley Blind (29 de ani) nu va mai juca fotbal din cauza problemelor de sănătate. Mijlocașul olandez a resimțit primele simtome în meciul cu Valencia, jucat pe 10 decembrie în Champions League, iar în urma controlului medial a fost diagnosticat cu inflamație a mușchiului cardiac.

ADVERTISEMENT

Fotbalistului i-a fost implantat un defribilator cardiac subcutanat, care trimite impulsuri electrice pentru a aduce bătăile inimii în parametri normali.

Daley Blind a postat pe contul personal de Twitter un material video în care le mulțumește fanilor pentru mesajele primite și anunță care este starea sa de sănătate.

ADVERTISEMENT

În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele pe care mi le-ați trimis. Apreciez enorm și m-au ajutat în această perioadă. Apoi, trebuie să vă spun că mă simt bine. Încerc să revin cât de repede se poate. Încă o dată, vă mulțumesc pentru susținere și sper să ne revedem curând”, a transmis Daley Blind.

Anunțul lui Ajax

Ajax, club la care Daley Blind a început fotbalul profesionist și la care a revenit în 2018, după patru ani la Manchester United, a anunțat că fotbalistul nu va fi prezent la reunirea lotului de la începutul lui ianuarie, și va continua tratamentele în Amsterdam.

ADVERTISEMENT

Ca o consecință a intervenției la care a fost supus vineri, internaționalul olandez de 29 de ani, nu va reveni, alături de restul lotului, la baza de pregătire la începutul lunii ianuarie și va continua metodele de recuperare în Amsterdam”, se arată în comunicatul emis de Ajax.

Daley Blind, coechipier cu Răzvan Marin la Ajax, a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai „lăncierilor” în acest sezon, bifând 26 de apariții în toate competițiile.

ADVERTISEMENT