News

Crimă în județul Dâmbovița. Un bărbat şi-a înjunghiat vecinul cu un cuţit. Gestul șocant pe care l-a făcut ulterior

Un bărbat din Dâmbovița a fost înjunghiat de vecinul său. O echipă de poliţişti, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, efectuează cercetări în cauză.
29.01.2022 | 19:57
Crima in judetul Dambovita Un barbat sia injunghiat vecinul cu un cutit Gestul socant pe care la facut ulterior
ADVERTISEMENT

Crimă șocantă în localitatea Ghineşti, din Dâmboviţa. Un bărbat şi-a ucis vecinul, în urma unui conflict spontan. Ulterior, criminalul a sunat la 112 pentru a se preda.

Tragedia s-a petrecut, sâmbătă, 29 ianuarie. Un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a certat pe stradă cu vecinul său în vârstă de 64 de ani, iar apoi l-a înjughiat. În urma leziunilor, bărbatul a decedat.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a comis fapta, criminalul a sunat la 112 să spună ce a făcut. Nu se știe momentan de la ce a pornit conflictul dintre cei doi vecini.

Un bărbat din Dâmbovița şi-a înjunghiat vecinul cu un cuţit. Apoi a sunat la 112

Crima din localitatea Ghineşti, din Dâmboviţa, a creat o undă de șoc în comunitate. Bărbatul a fost reținut după ce și-a mărturist fapta.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au întocmit un dosar penal şi l-au reţinut pe suspect. O echipă de poliţişti, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, efectuează cercetări în cauză, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

„În urma leziunilor, bărbatul a decedat. A fost constituită o echipă complexă de poliţişti, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care efectuează cercetări în cauză, urmând  a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului. 

ADVERTISEMENT

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, faptă prevăzută de art. 188 din Codul Penal”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Un alt caz tulburător s-a petrecut săptămâna aceasta în Iași. Un bărbat de 42 de ani din localitatea Dumbrăviţa, comuna Ruginoasa, şi-a ucis mama.

ADVERTISEMENT

Ulterior, criminalul ar fi aruncat cadavrul în grădina casei. Apoi, bărbatul s-a dus la un vecin. După ce a consumat alcool, i-a spus acestuia despre fapta comisă, potrivit Ziarul de Iași.

Imediat, vecinul criminalului a sunat la 112. Bărbatul a fost internat de către procurori la Socola pentru a se stabili dacă în timpul crimei era în deplinătatea facultăţilor mintale.

ADVERTISEMENT