Sport

Damjan Djokovic, așteptat din clipă în clipă la FCSB: „A făcut vizita medicală, e semnat!”. Gigi Becali, amănunte noi și despre Siyabonga Ngezana

Damjan Djokovic este așteptat din clipă în clipă la FCSB, iar Gigi Becali a dat noi detalii și despre Siyabonga Ngezana.
26.06.2023 | 22:44
Damjan Djokovic asteptat din clipa in clipa la FCSB A facut vizita medicala e semnat Gigi Becali amanunte noi si despre Siyabonga Ngezana
Damjan Djokovic, așteptat din clipă în clipă la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate când va ajunge fundașul central sud-african în cantonamentul FCSB-ului. Transferul lui Siyabonga Ngezana a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Damjan Djokovic, așteptat din clipă în clipă la FCSB

Gigi Becali a spus că Damjan Djokovic este așteptat din clipă în clipă la FCSB, spunând că a făcut vizita medicală. Transferul lui Damjan Djokovic a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Djokovic a făcut astăzi vizita medicală, eu așa știu. Eu rezolv treburile și gata. A semnat! A semnat deja. Nu știu eu acum cu prezentările.

Era altceva când prezentam jucătorii, eram mai tânăr, acum am 65 de ani, nu mai stau să prezint jucătorii. Clubul dacă vrea să facă ceva, să-i prezinte!”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Și-a luat viza, dar nu i-a ajuns. El oricum e semnat!”

Gigi Becali a vorbit și despre situația lui Siyabonga Ngezana, declarând că fundașul a luat viza, dar nu i-a ajuns încă: „De unde să știu cum se numește? Stau să memorez nume?”.

„Știu că viza a luat-o, dar nu i-a ajuns astăzi. Contractul e semnat, e semnat ăla. De ce să mai vorbim despre jucători luați deja de noi?”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Timpul e o problemă foarte mare. Plecăm cu Dawa, Haruț, îl așteptăm pe Ngezana acolo, în cantonament. Va obține viza, sperăm să o obțină cât mai repede.

Mai luăm un fundaș central și e gata campania de achiziții. Jucătorii pleacă atunci când există oferte, dar nu avem nimic concret pentru nimeni”, a spus și Mihai Stoica, la TV OrangeSport, atunci când a fost întrebat despre situația fundașului sud-african.

ADVERTISEMENT

FCSB va pleca marți, 27 iunie, în cantonamentul din Apeldoorn, Olanda, acolo unde va disputa două meciuri amicale: cu Anderlecht Bruxelles și cu PAOK Salonic.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT