Sport

Damjan Djokovic, după primul gol la Rapid: ”Echipa are calitate să facă performanţă”. Ce a spus despre revenirea la Cluj ca adversar

Damjan Djokovic a marcat primul său la Rapid, în partida câștigată de giuleșteni împotriva celor de la CFR Cluj, scor 0-1.
11.02.2024 | 00:14
Damjan Djokovic dupa primul gol la Rapid Echipa are calitate sa faca performanta Ce a spus despre revenirea la Cluj ca adversar
Damjan Djokovic a marcat primul gol la Rapid. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Rapid a învins CFR Cluj, scor 0-1, în etapa 25 a SuperLigii, și a provocat prima înfrângere de pe teren propriu a ardelenilor din acest sezon. Damjan Djokovic a marcat singurul gol al partidei, în minutul 9.

Damjan Djokovic, după primul gol la Rapid

La finalul înfruntării, Damjan Djokovic s-a arătat fericit de prestația sa și de prima reușită în tricoul giuleștenilor. Cu golul său, Rapid a urcat pe poziția a doua în clasament, ajungând la 6 puncte de liderul FCSB, care are un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

”Am început anul bine, încercăm să o ţinem tot aşa. Aici m-am simţiti ca acasă, m-am revăzut cu colegi, cu prieteni, dar este vorba de muncă acum, am câştigat şi mergem mai departe.

Echipa are calitate să facă performanţă, trebuie să aşezăm jocul un pic. Luăm meci de meci şi încercăm să obţinem rezultate”, a declarat Damjan Djokovic.

ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic, bucurie reținută după golul împotriva lui CFR Cluj

Damjan Djokovic speră că reușita din meciul cu CFR Cluj, prima în tricoul giuleștenilor, să mai pună capăt valului de critici care au venit asupra sa după transferul la Rapid.

Este de remarcat faptul că mijlocașul croat nu s-a bucurat excesiv după gol, el fiind un jucător important timp de 4 ani și jumătate la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Mihai Aioani, după CFR Cluj – Rapid 0-1: ”Scorul putea fi mai mare”

Portarul adus de Rapid după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico s-a arătat mulțumit de prestația giuleștenilor din Gruia și crede că Rapid putea marca mai multe goluri.

”Știam ce avem de făcut, am avut multe ocazii, scorul putea fi mai mare. Golurile primite în ultimele două meciuri au fost unele norocoase.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericit cu victoria. Ne-am bucurat alături de suporteri, au venit în număr foarte mare și mă bucur că i-am făcut fericiți”, a declarat Mihai Aioani.

ADVERTISEMENT