Sport

Damjan Djokovic, primul gol pentru Rapid. A marcat în poarta lui CFR Cluj la revenirea în Gruia

Damjan Djokovic a spart gheața și a marcat primul gol în tricoul Rapidului. Reușita a venit chiar în fața fostei sale echipei, CFR Cluj.
10.02.2024 | 22:03
Damjan Djokovic primul gol pentru Rapid A marcat in poarta lui CFR Cluj la revenirea in Gruia
Damjan Djokovic a spart gheața și a marcat primul gol în tricoul Rapidului. Reușita a venit chiar în fața fostei sale echipei, CFR Cluj. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Meciul din Gruia este unul extrem de interesant între echipele aflate pe locurile 2 și 3, dar aflate la egalitate de puncte. Cine învinge în acest derby se apropie la 6 puncte de liderul FCSB.

Damjan Djokovic, gol cu noroc în CFR Cluj – Rapid

Partida CFR Cluj – Rapid, din etapa a 25-a din SuperLiga, a început în forță, iar golul a căzut din minutul 9. Reușita i-a aparținut mijlocașului Damjan Djokovic, aflat la prima realizare de la transferul la formația giuleșteană.

ADVERTISEMENT

Golul a venit în urma unei faze fixe. Borisav Burmaz a centrat dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri, Alexandru Albu a ratat devierea, dar l-a păcălit pe Karlo Muhar, care a fost lovit de balon fără să vrea.

Din acest carambol, mingea a sărit la Djokovic care nu a stat prea mult pe gânduri și a șutat de la 14 metri. Balonul a fost deviat ușor de un apărător al clujenilor și l-a încurcat decisiv pe portarul Răzvan Sava.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul croat speră că acest gol, primul în tricoul giuleștenilor, să mai pună capăt valului de critici care s-au abătut asupra sa după transferul la Rapid. De remarcat este faptul că Djokovic nu s-a bucurat excesiv de această reușită, el jucând 4 ani și jumătate la CFR Cluj. VEZI AICI GOLUL

Rapid a sărit în apărarea lui Djokovic

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, fostul atacant rapidist Robert Niță s-a arătat surprins de eclipsa de formă a lui Damjan Djokovic, însă a cerut timp ca mijlocașul croat să se acomodeze în Giulești.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a avut un discurs acid la FANATIK SUPERLIGA la adresa mijlocașului croat care nu a impresionat deloc în tricoul Rapidului, deși a fost adus cu surle și trâmbițe. Jurnalistul s-a arătat deranjat de atitudinea arătată de jucător pe teren.

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, este convins că Damjan Djokovic va crește în evoluții. Oficialul dă vina pe FCSB și consideră că minutele puține pe care le-a prins jucătorul în ultimele luni și-au spus cuvântul.

ADVERTISEMENT

”Mie mi-a plăcut Djokovic în ultimul meci, începe să arate din ce în ce mai bine. De ultimul meci pot spune că am fost mulțumit. Djokovic a venit un pic mai târziu. La FCSB nu mai juca atât de mult”, a declarat Angelescu.

ADVERTISEMENT