Sport

Dan Alexa a semnat în play-out și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare

Dan Alexa și-a găsit echipă după despărțirea de Botoșani! Va debuta împotriva lui Dinamo. Urmează să fie anunțat oficial
18.03.2024 | 22:18
Dan Alexa a semnat in playout si are ca obiectiv salvarea de la retrogradare
Dan Alexa preia din nou o echipă după 4 luni și jumătate. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Alexa s-a despărțit în luna noiembrie de FC Botoșani. După o pauză de patru luni și jumătate, antrenorul în vârstă de 44 de ani revine în fotbalul românesc.

Dan Alexa a semnat cu CS Tunari

FANATIK a aflat că Dan Alexa este noul antrenor al celor de la CS Tunari. Tehnicianul are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Ilfovenii sunt pe locul 17 în Liga 2, iar Alexa are o misiune destul de dificilă.

ADVERTISEMENT

Arsenal Tunari are 16 puncte după 19 meciuri, al treilea cel mai slab atac din campionat și a doua cea mai slabă defensivă din eșalonul secund.

Cu toate acestea, Alexa are la dispoziție jucători cu experiența la nivel de prima ligă și care au venit de la echipe importante: Deniz Giafer (Dinamo), Mihai Leca (Lvov), Cristian Licsandru (Petrolul), Rareș Stanciu (Rapid), Ioan Borcea (Dinamo), Dragoș Gheorghe (Petrolul), Atanas Trică (U Craiova), Adrian Petre (Hermannstadt), Mirko Ivanovski (Concordia Chiajna), Alexandru Melniciuc (U Craiova).

ADVERTISEMENT

Dan Alexa urmează să fie prezentat oficial și va debuta împotriva lui Dinamo

Dan Alexa urmează să fie anunțat oficial de către clubul din Liga 2, care l-a „transferat” recent și Adiță Voicu, fostul ofițer de presă al FCSB, cunoscut pentru emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Primul meci al lui Dan Alexa pe banca lui CS Tunari va fi împotriva fostei sale echipe, Dinamo. Partida se va disputa în cantonamentul de la Săftica, joi, 21 martie. Alexa îl înlocuiește pe Ștefan Odoroabă, demis după înfrângerea cu 1-2 din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Dan Alexa va fi ajutat de un alt fost jucător al lui Dinamo. Ștefan Grigorie va fi antrenor secund. Fostul antrenor al lui FC Botoșani a semnat un contract până la finalul sezonului, adică pentru ultimele șase meciuri, cu opțiune de prelungire dacă va reuși să mențină echipa în Liga 2.

Și-a dat demisia de FC Botoșani

FANATIK a dezvăluit că Dan Alexa a decis să plece de la FC Botoșani: „Am anunţat şi jucătorii şi staff-ul şi cred că este o decizie normală. Nu puteam să merg mai departe. Efectiv, am făcut ceea ce a depins de mine să pun echipa pe picioare. 

ADVERTISEMENT

Dar eu nu am putut. Este mai bine pentru echipă şi pentru toată lumea ca eu să plec. L-am anunţat şi pe domnul Iftime. Este un capitol din viaţa şi din cariera mea care nu a fost aşa cum mi-am dorit. Dar viaţa merge înainte”.

ADVERTISEMENT
Tags: