Fotbal intern

Dan Alexa nu crede în reluarea campionatului: „Nu se va mai juca anul ăsta” + problemele din lotul Rapidului

21.03.2020 | 13:40
Dan Alexa nu crede in reluarea campionatului Nu se va mai juca anul asta  problemele din lotul Rapidului
ADVERTISEMENT

Dan Alexa, noul antrenor al Rapidului, a admis că nu se așteaptă ca fotbalul să se poată relua în perioada următoare, din cauza pandemiei de coronavirus, și a recunoscut că există probleme în lotul giuleștenilor pentru două posturi.

Dan Alexa nu a debutat pe banca Rapidului

Dan Alexa a fost numit antrenor la Rapid după demiterea lui Daniel Pancu, dar nu a apucat să debuteze din cauza suspendării campionatului, cauzată de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul care a început sezonul pe banca celor de la Astra Giurgiu, a recunoscut că nu este optimist în privința reluării fotbalului în România în următoarea perioadă iar Damjan Djokovic, mijlocașul central de la CFR Cluj, este jucătorul preferat din Liga 1.

Djokovic, de la CFR Cluj, este jucătorul din Liga 1 pe care l-aş lua dacă aş putea.  Îl văd cam complet, poate ocupa orice poziţie la mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

Dacă era o pauză de două sau trei săptămâni, atunci era bine pentru că aveam mai multă vreme să-mi implementez filozofia de joc. Oricum, pe mulţi dintre jucători îi ştiu, pe unii i-am mai şi antrenat.

Eu îmi doresc să începem cât mai repede şi să promovăm. dar nu ştiu când se va putea. Din ce am înţeles, focarul cel mare va fi undeva peste două sau trei săptămâni şi mi-e teamă că n-o să mai jucăm anul ăsta sau cel puţin în următoarele luni”, a declarat Dan Alexa, conform Pro Sport.

ADVERTISEMENT

Problemele din lotul Rapidului

Dan Alexa recunoaște că din actual lot al Rapidului lipsesc jucători pentru două posturi, dar este încrezător că promovarea se poate obține cu fotbaliștii pe care îi are la dispoziție.

Ar lipsi o poziţie sau două, dar Rapid are lot de promovare. E un lot pregătit bine, iar problemele sunt de mental. Cu Pancu am vorbit şi joi, îl apreciez foarte mult şi ştiu că mă pot baza pe el dacă vreau să aflu ceva”, susține Alexa.

ADVERTISEMENT

După 23 de etape disputate în Liga 2, Rapid ocupă locul șase, dar este despărțit de doar două puncte de poziția secundă, prima care asigură promovarea în prima divizie.

ADVERTISEMENT