Fotbal intern

Dan Alexa a fost prezentat oficial ca antrenor la Rapid! A semnat pe un an și jumătate și are obiectiv promovarea

11.03.2020 | 13:04
Dan Alexa a fost prezentat oficial ca antrenor la Rapid A semnat pe un an si jumatate si are obiectiv promovarea
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Rapid București l-au prezentat oficial pe Dan Alexa ca antrenor principal într-o conferință de presă și i-au fixat ca obiectiv promovarea în Liga 1.

Dan Alexa a fost prezentat oficial ca antrenor la Rapid: ”Pancu m-a sunat să-mi ureze baftă”

”Am vorbit cu Pancu ieri, m-a sunat să-mi ureze baftă. Știu că e dezamăgit, mai ales că el este copilul Giuleștiului. Dacă voi avea nevoie de vreo informație îl voi mai suna. Într-o zi sunt sigur că se va întoarce pe banca Rapidului. Fane Grigore rămâne secund”, a declarat Alexa.

ADVERTISEMENT

”Am venit cu foarte mult entuziasm. Nu este un moment foarte bun. Chiar dacă echipa a avut o exporimare bună spre foarte bună, o să văd de ce nu s-au obținut mai multe puncte”, a spus Dan Alexa la prezentarea oficială ca antrenor la Rapid.

”Mă întorc cu bucurie”

”Daniel Pancu a făcut o treabă excelentă, pentru că lotul Rapidului este făcut din jucători tineri pe care e multă presiune. Obiectivul, chiar dacă nu este pe hârtie, este promovarea”, a continuat noul tehnician din Giulești.

ADVERTISEMENT

”Sper să începem bine, deoarece este o luptă strânsă și s-au pierdut câteva tempouri. Sunt 5-6 echipe care se bat la locul doi, pentru că UTA nu mai poate fi ajunsă. Mă bucur că am revenit. Mă întorc cu bucurie”, a explicat antrenorul.

”Am acceptat pe loc oferta Rapidului”

”Fotbalul românesc are nevoie de Rapid în Liga 1. Am avut mai multe oferte, chiar și din Liga 1, dar am preferat să nu dau curs niciuneia pentru că am litigiul cu Astra. Apoi a venit oferta Rapidului care nu am putut să o refuz din punct de vedere sentimental. Am acceptat pe loc”, a afirmat Alexa.

ADVERTISEMENT

”Este un lot bun cu care se poate promova. Toată lumea din club trebuie să fie unită. Acum două zile am discutat prima dată cu conducerea clubului”, a încheiat tehnicianul.

”L-am ales pe Alexa pentru că el cunoaște foarte bine acest club și Liga 2”

Președintele Ovidiu Burcă a explicat alegerea lui Dan Alexa: ”Am decis să facem o schimbare la nivelul băncii și Dan Alex este noul director tehnic. Am avut o listă scurtă de antrenori și am decis să-l alegem pe Dan pentru că el cunoaște foarte bine acest club și Liga 2”.

ADVERTISEMENT

”A semnat pe un an și jumătate. El a venit director tehnic, pentru că în acest moment Rapid are un antrenor în acte. Referitor la Pancu suntem în negocieri cu agenții lui. Sper să ajungem la un numitor comun și să rămânem în relații de prietenie”, a precizat Burcă.

Dan Alexa a fost numit pe banca tehnică a Rapidului, după demiterea lui Daniel Pancu, în urma rezultatelor modeste din acest an. La doar o zi după de ce a fost dat afară, Pancu a făcut câteva dezvăluiri din interiorul clubului.

ADVERTISEMENT
Tags: