Fotbal intern

Dan Alexa, suspendat de Astra pentru că a trimis un mail. Situație incredibilă la Giurgiu. Echipa pleacă în cantonament cu Bogdan Andone

10.10.2019 | 15:06
Dan Alexa suspendat de Astra pentru ca a trimis un mail Situatie incredibila la Giurgiu Echipa pleaca in cantonament cu Bogdan Andone
ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu vrea să scape de Dan Alexa și să îl aducă în locul lui pe Bogdan Andone, informație dezvăluită de FANATIK,  iar oficialii echipei patronate de Ioan Niculae au decis să îl suspende pe antrenor pe o perioadă de patru zile, toate acestea deoarece antrenorul a trimis un mail pentru a întreba în legătură cu situația lui.

UPDATE, ora 15.05. Astra Giurgiu a emis un comunicat prin care anunță că Dan Alexa a acceptat suspendarea, iar echipa va merge într-un cantonament la Curtea de Argeș, acolo unde giurgiuvenii vor fi antrenați de Bogdan Andone.

ADVERTISEMENT
“Antrenorul Dan Alexa a acceptat suspendarea angajamentului său cu clubul nostru, pentru o perioadă de timp, în care se vor continua discuțiile cu acesta pentru rezilierea înțelegerii. 
Astăzi, lotul Astrei a plecat într-un cantonament centralizat la Curtea de Argeș, unde echipa va sta până duminică, alături de noul antrenor al echipei noastre, Bogdan Andone, care urmează să semneze un angajament cu obiectiv imediat calificarea în play-off.
Andone – care a mai lucrat la Astra în sezonul în care echipa noastră a câștigat titlul va fi ajutat de Octavian Chihaia, Vasile Maftei, italianul Massimo Stalteri și Ionuț Boșneag”, apare pe site-ul oficial al Astrei Giurgiu.

Dan Alexa, suspendat de Astra pentru că a trimis un mail

”Am primit o decizie de suspendare a activităţii pe o perioadă de patru zile, motiv fiind că am trimis un mail ca să întreb oficial despre situaţia mea. Am văzut în presă că vine Bogdan Andone. Vom vedea ce se va întâmpla după perioada aceasta. Nu a fost plăcut, dar ce pot să spun? Acum e prea puţin important. Important este să se găsească o soluţie după perioada aceasta. Important e să merg înainte. Nu (n.r. – dacă a reziliat), e o perioadă de suspendare de patru zile. Probabil s-a vrut să fie linişte la echipă pentru ca noul antrenor să aibă linişte.

Am lucrat cu un club formidabil, am lucrat cu un preşedinte foarte bun, vom vedea ce va fi după aceste patru zile. (Club formidabil, preşedinte foarte bun, patronul cum este? )Domnul Niculae are un mare merit că bagă bani în fotbal. Sunt tot mai rari patronii de acest fel. Bagă bani mulţi. Atât. (…) Eu ştiu că sunt suspendat perioada aceasta, ce va fi după vom vedea. Dacă se vor rezolva toate treburile, îi doresc multă baftă. Este un antrenor foarte bun, am o relaţie foarte bună cu el, mereu am avut de respect reciproc. Bogdan Andone nu reprezintă niciun fel de problemă. Nu este nicio supărare la adresa lui”, a declarat Dan Alexa, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Dan Alexa le dă indicații jucătorilor de la Astra Giurgiu într-un meci cu Academica Clinceni. Sursă foto: sportpictures.eu
Dan Alexa le dă indicații jucătorilor de la Astra Giurgiu într-un meci cu Academica Clinceni. Sursă foto: sportpictures.eu

Astra Giurgiu, la opt puncte în spatele primului loc

Astra Giurgiu se află pe locul 7 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu 16 puncte, la egalitate cu FC Botoșani, după ce echipa lui Dan Alexa a obținut patru victorii, patru remize și a fost învinsă de alte patru ori în sezonul 2019 – 2020. Astra Giurgiu se află la 8 puncte în spatele celor de la CFR Cluj și Viitorul, echipele care conduc clasamentul.

Dan Alexa a ajuns pe banca Astrei Giurgiu pe 13 iunie 2019, iar echipa patronată de Ioan Niculae a adunat 14 puncte din 9 meciuri cu el antrenor principal. Astra a bifat 4 victorii, a remizat de două ori și a pierdut trei meciuri în această perioadă. Pe parcursul carierei, Dan Alexa a mai pregătit echipe precum Poli Timișoara, Rapid București, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna și Dunărea Călărași.

ADVERTISEMENT
Tags: