Life

Dan Bittman a rupt tăcerea despre despărțirea de Liliana Ștefan: ”Atunci e momentul cel mai dificil”

Dan Bittman, dezvăluiri despre separarea de mama băieților săi, Liliana Ștefan. Care a fost cea mai grea perioadă pentru artist.
08.02.2024 | 09:00
Dan Bittman a rupt tacerea despre despartirea de Liliana Stefan Atunci e momentul cel mai dificil
Dan Bittman, dezvăluiri despre separarea de mama băieților săi, Liliana Ștefan. Care a fost cea mai grea perioadă pentru artist. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Bittman a rupt tăcerea despre despărțirea de Liliana Ștefan. Care a fost cel mai dificil moment pentru solistul de la Holograf care a avut o relație sentimentală ce a ajuns la final după aproape 30 de ani.

Dan Bittman, dezvăluiri despre separarea de mama băieților săi, Liliana Ștefan. Care a fost cea mai grea perioadă pentru artist

Dan Bittman face dezvăluiri despre separarea de mama băieților săi, Liliana Ștefan. Care a fost cea mai grea perioadă pentru artist. Vedeta are numai cuvinte de laudă pentru cea care i-a fost alături mai bine de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Renumitul cântăreț și fosta parteneră de viață au împreună 3 copii, care sunt cea mai mare realizare pe plan personal. Vedeta și fosta iubită au împărtășit numeroase momente frumoase, însă sunt lucruri pe care le-ar schimba.

„Într-adevăr, Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să…

ADVERTISEMENT

În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău. Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult.

Uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d., și atunci e momentul cel mai dificil”, a mărturisit în urmă cu puțină vreme Dan Bittman pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman, aprecieri pentru fosta iubită, Liliana Ștefan

Dan Bittman are numai aprecieri pentru fosta iubită, Liliana Ștefan. Cântărețul consideră că mama băieților săi este o femeie care a știut întotdeauna să fie înțeleaptă și să aibă grijă din umbră de tot ce înseamnă casă și copii.

În altă ordine de idei, solistul nu crede că există partenera de viață perfectă. Consideră că tot ce se întâmplă ține foarte mult de noroc, dar și de respectul și de iubirea pe care o oferă și o primește de la celălalt.

ADVERTISEMENT

„Ăsta cred că e cel mai important lucru – să se-nțeleagă, să comunice, să-și spună și bunele, și relele fără rușine, pentru că de multe ori oamenii se ascund în spatele propriei personalități, uită, nu vor să se exprime”, a mai spus Dan Bittman în același interviu.

ADVERTISEMENT