Life

Dan Bittman, marcat de pandemie. Nu poate uita o amintire care l-a schimbat

Dan Bittman are mai multe amintiri din perioada de pandemie. Artistul recunoaște că există un moment pe care nu-l poate uita și care i-a rămas adânc întipărit în minte.
25.03.2022 | 00:50
Dan Bittman marcat de pandemie Nu poate uita o amintire care la schimbat
Dan Bittman, amintiri din pandemie. Ce i-a rămas întipărit în minte artistului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul recunoaște că a fost marcat de pandemia de coronavirus care a izbucnit în urmă cu doi ani. Vedeta nu poate uita o amintire din starea de urgență, care l-a schimbat și care l-a trimis cu gândul la ceva rău.

Dan Bittman, amintiri din pandemie. Ce i-a rămas întipărit în minte artistului

Dan Bittman nu poate uita străzile pustii atunci când ieșea să se plimbe cu mașina personală. Cunoscutul artist de la Holograf a simțit teama oamenilor ascunși în casă, mărturisind totodată că a respectat legea întocmai.

ADVERTISEMENT

„De neuitat pentru mine au fost străzile goale. Când am ieșit cu mașina și nu mai era nimeni pe stradă. Nu am făcut criză de panică, dar mi se părea că a venit al treilea război mondial, așa îmi închipuiam.

Parcă a venit bomba, au dispărut oamenii și am rămas noi, câțiva. Eu m-am comportat civilizat față de ce mi s-a impus, am respectat legea cât s-a putut. Eu nu știam că dacă îmi spun o părere ia foc România.

ADVERTISEMENT

Ți se pun etichete rapid și nu știu dacă e bine că se grăbesc oamenii, sau sunt niste persoane care cu asta se ocupă. O altă amintire este legată de locul pe care l-am făcut pentru a face sport.

Vara ne strângeam acolo și ne simțeam bine. În acești doi am avut timp de orice, însă n-am învățat nimic”, a declarat Dan Bittman în cadrul podcast-ului moderat de Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman a scăpat de virusul din China

Cântărețul se întreabă acum dacă oamenii au învățat ceva de pe urma pandemiei de coronavirus. Vedeta crede că lucrurile puteau fi cu totul altfel, fără numeroasele restricții care au fost impuse de politicieni în ultimii 2 ani.

În altă ordine de idei, Dan Bittman a mărturisit că a scăpat de virusul din China și nu a fost infectat, deși se numără printre persoanele care nu s-au vaccinat. Vedeta este recunoscută pentru postările sale controversate.

ADVERTISEMENT

Lucrul care l-a deranjat cel mai mult pe artist în perioada pandemiei este faptul că a trebuit să renunțe la viața sa socială și că nu a mers la concerte.

ADVERTISEMENT