Life

Dan Capatos, replică dură pentru George Buhnici, după ce vloggerul a dat vina pe show-ul XNS: ”E halucinant!”

Dan Capatos se arată revoltat de atitudinea lui George Buhnici care consideră că este în centrul atenției publice din cauza emisiunii Xtra Night Show.
19.07.2022 | 17:08
Dan Capatos replica dura pentru George Buhnici dupa ce vloggerul a dat vina pe showul XNS E halucinant
Dan Capatos, revoltat de atitudinea lui George Buhnici. Vloggerul dă vina pe emisiunea XNS. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena Stars a venit cu o replică dură la adresa vloggerului care nu și-a cerut scuze, ci a preferat să scrie un articol pe blogul personal. În plus, fostul moderator de la Pro TV a dat vina pe show-ul XNS.

Dan Capatos, revoltat de atitudinea lui George Buhnici. Vloggerul dă vina pe emisiunea XNS

Dan Capatos nu-l cunoaște personal pe George Buhnici, vloggerul care în urmă cu mai bine de o săptămână a acordat un interviu pentru emisiunea pe care o prezintă. Atunci jurnalistul a jignit femeile cu celulită și vergeturi.

ADVERTISEMENT

În plus, prezentatorul de la Antena Stars crede că fostul moderator nu a realizat declarațiile pe care le-a făcut, motiv pentru care materialul a fost difuzat pe micile ecrane. În plus, vedeta nu a reparat nimic prin afirmațiile făcute pe blog și nu și-a cerut scuze.

A fost un lucru asumat din partea lui. El nu a trimis nicio reacție către noi, nu a realizat ce a spus. Acum, George Buhnici a venit cu un drept la replică. Și aici mi se pare o greșeală.

ADVERTISEMENT

Cred că din momentul în care a început și a încercat să repare toate aceste prostii pe care le-a spus altfel decât printr-un simplu «îmi cer scuze, îmi pare rău, băusem și eu ceva».

Asta cred că ar fi fost acceptat ca răspuns mult mai rapid și mult mai ușor decât tot baletul pe care a încercat să-l facă după, că-l urmărește nu știu cine, nu știu ce cu războiul… Dar să legi frânturi de puzzle-uri de acolo, de acolo și de acolo.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă să fii un pic paranoic când nu mai reușești să vezi cu adevărat ce se întâmplă. N-a făcut asta și a postat pe blogul lui o explicație. E halucinant”, a spus Dan Capatos în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Dan Capatos: ”N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe”

Dan Capatos nu înțelege de ce George Buhnici alege să arunce problema în curtea emisiunii XNS, în loc să-și analizeze propriile vorbe, care nu au fost deloc montate sau ajustate. Prezentatorul și echipa nu au greșit cu nimic.

ADVERTISEMENT

„Prin prisma acestei explicații abia începi să te uiți atent la ce a zis, că dacă n-ar fi construit toată această urzeală a tronurilor împotriva lui, unde printre rânduri încearcă să ne spună că din Rusia încearcă să-i facă ceva rău?

N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe. Ce ne-a deranjat pe noi a fost faptul că în baza unor gesturi de prietenie pe care o avem cu el, alege să dea vina pe noi, chiar dacă noi”, a mai subliniat vedeta de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT