Fotbal intern

Dan Lăzărescu, fostul arbitru, a fost găsit mort la doar 49 de ani. Fumatul non-stop și problemele cu alcoolul i-au pus capac. Au fost și motivele divorțului!

12.05.2020 | 00:21
Dan Lazarescu fostul arbitru a fost gasit mort la doar 49 de ani Fumatul nonstop si problemele cu alcoolul iau pus capac Au fost si motivele divortului
Dan Lăzărescu, fostul arbitru, a fost găsit mort la doar 49 de ani. Fumatul non-stop și problemele cu alcoolul i-au pus capac
ADVERTISEMENT

Dan Lăzărescu, fostul arbitru, a murit la doar 49 de ani! Este știrea care a zguduit seara de 11 mai, informațiile despre tragedie fiind destul de puține. Lumea fotbalului a rămas consternată. Lăzărescu avea probleme de sănătate importante în ultimul timp.

Ceea ce a apărut rapid pe edițiile on-line sunt detalii vagi despre faptul că ar fi fost găsit mort în baie, iar medicii care au ajuns la locuința fostului arbitru nu au mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Dan Lăzărescu, fostul arbitru, a fost găsit mort la doar 49 de ani. Fumatul non-stop și problemele cu alcoolul i-au pus capac!

FANATIK a discutat cu apropiați ai fostului arbitru asistent pentru a vedea prin ce a trecut Dan Lăzărescu în ultima perioadă. Cei mai mulți au rămas șocați de veste, dar cauzele par să meargă în aceeași direcție.

După operația pe care a efectuat-o în 2017, pentru problemele la coloană, și pentru care i-a și mulțumit public doctorului Pompiliu Popescu, Dan Lăzărescu s-a simțit o perioadă mai bine. Dar în ultimele luni s-a izolat și a ieșit destul de rar, inclusiv la emisiunile la care participa la Telekom.

ADVERTISEMENT

Prietenii fostului arbitru povestesc că acesta fuma foarte mult în continuare, în ciuda problemelor de sănătate pe care le avea. Mai mult de atât, a revenit la consumul de alcool, care-i mai crease probleme în trecut.

Este și motivul pentru care apropiații sunt de părere că avea probleme mari de sănătate, pentru că îi revenise în obraji acea culoare hepatică. Din păcate pentru el, nu a vrut să asculte niciun sfat al celor din familie.

ADVERTISEMENT

„În timpul carierei am avut două operații la coloană. Anul trecut am făcut-o pe a treia. A fost foarte grav. S-a declanșat rapid. Doctorul mi-a spus că nu a văzut o asemenea hernie de disc. Anul trecut am ridicat ceva greu și s-a declanșat o pareză pe piciorul drept. Am rămas cu o semipareză. M-am mișcat foarte repede, în trei zile m-am operat. Recuperarea a fost foarte grea, 6 luni am mers cu două cârje și încă 3 luni cu o cârjă. A fost foarte grav. Dacă mai întârziam o zi cu operația, riscam să rămân paralizat de la brâu în jos” – Dan Lăzărescu la GSP Live, iunie 2019, în dimineața semifinalei U 21 România – Germania

Problemele cu alcoolul ar fi și cauza principală care a dus la divorțul lui Dan Lăzărescu

De fapt, cei care-l cunoșteau bine pe Dan Lăzărescu vorbesc despre cât rău i-a făcut acestuia consumul exagerat de multe ori de alcool. Inclusiv divorțul fostului arbitru ar fi fost cauzat de aceste „scăpări”!

Dan Lăzărescu a încercat să-și refacă viața după despărțire și chiar a reușit, dar tot nu a renunțat la acest viciu. Adăugând aici pasiunea pentru fumat, plus problemele personale despre care a evitat să vorbească, toate au dus la tragedie.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a renunțat la cariera de arbitru asistent, având inclusiv meciuri în Liga Campionilor, Dan Lăzărescu a fost vicepreședinte la Comisia Centrală de Arbitri, iar în ultimii ani a fost analist pe probleme de arbitraj la Telekom.

  • 35 de ani este vârsta la care Dan Lăzărescu s-a retras din cariera de arbitru din cauza unor probleme la coloană
  • 92 de meciuri a oficiat ca asistent Dan Lăzărescu în prima noastră divizie, fiind un arbitru care „nu rata” derby-urile Steaua – Dinamo, unde era „top class”!
ADVERTISEMENT