Life

Dan Negru a ajuns la vorbele lui Dan Diaconescu. Ce-i spunea fondatorul OTV în trecut prezentatorului

10.02.2021 | 09:07
Dan Negru a ajuns la vorbele lui Dan Diaconescu Cei spunea fondatorul OTV in trecut prezentatorului
ADVERTISEMENT

Dan Negru și Dan Diaconescu s-au întâlnit întâmplător, discuția celor doi având legătură cu situația posturilor de televiziune de la noi din țară. Prezentatorul de la Antena 1 a fost de acord într-o anumită privință cu fondatorul OTV.

Gazda celebrelor Revelioane a ajuns la aceeași concluzie pe care Dan Diaconescu o avea în urmă cu câțiva ani, și anume că toate posturile TV promovează incultura, limbajele licențioase și vulgare, dar și poveștile care sunt departe de realitate.

ADVERTISEMENT

Anii au trecut și realitatea de la OTV a devenit aceeași peste tot, Dan Negru fiind total de acord cu afirmațiile ziaristului, care a fost condamnat la închisoare la 5 ani și 6 luni, fiind acuzat de șantaj realizat fix printr-un mijloc de comunicare în masă, televiziunea sa.

Dan Negru și Dan Diaconescu, discuție despre situația televiziunilor românești

„Fiecare televiziune are în ea o părticică din DD”, spunea Dan Negru în anul 2015, în prezent părerea sa fiind mult mai vehementă. Moderatorul de la Antena 1 susține că lucrurile nu s-au schimbat prea tare, ba chiar au luat-o pe o pantă descendentă.

ADVERTISEMENT

„M-am întâlnit cu Dan Diaconescu. Întâmplător… Acu’ vreo 20 de ani mi-a spus că o să OTV-izeze televiziunea din Romania. Am râs…

«Patroane, te mai uiți pe la televizor?» mi-a zis acu’ amuzat. N-am mai râs…”, a scris Dan Negru în mediul online, dovadă că a ajuns în cele din urmă la vorbele lui Dan Diaconescu.

ADVERTISEMENT

Același lucru îl spun și oamenii, care sunt dezamăgiți atunci când văd pe micile ecrane tot felul de personaje care nu fac nimic, dar sunt promovate la mai toate posturile de televiziune.

„Cam așa s-a întâmplat, trist”, „Și… a reușit al naibii de bine”, „O mai știți pe Elodia, avocata dispărută? A apărut iar. E blondă și o cheamă Diana” sau „Nu prea mai e de râs”, sunt doar o parte din comentariile de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

OTV, prescurtare care vine de la Ocram Television, a fost o stație de televiziune înființată în anul 2000 de către jurnalistul Dan Diaconescu și asociată cu postul DDTV. Postul a fost unul controversat prin prisma emisiunilor pe care le difuza, multe dintre ele fiind despre clasa politică din România.

Audiențele au fost unele uriașe pentru vremea respectivă. Unul dintre show-urile urmărite cu mare interes era „Se întâmplă acum”, găzduit de Tudor Barbu, emisiune care este difuzată în prezent la B1 TV.

ADVERTISEMENT