Life

Dan Negru, momente tensionate cu Denise Rifai. Ce i-a făcut de mai multe ori în propria ei emisiune

13.01.2021 | 08:20
Dan Negru momente tensionate cu Denise Rifai Ce ia facut de mai multe ori in propria ei emisiune
ADVERTISEMENT

Dan Negru a fost invitatul lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D, iar între cei doi au existat câteva momente tensionate, prezentatorul Antenei 1 punând-o de câteva ori în dificultate

Doi prezentatori, două stiluri complet diferite. Asta au putut vedea din start telespectatorii la întâlnirea dintre Denise Rifai și Dan Negru, care nu a fost un interlocutor foarte comod pentru ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D a fost vizibil iritată de mai multe ori atunci când Negru sărea peste regulile formatului show-ului său, sunându-i pe doi dintre prietenii săi pentru a-l ajuta cu răspunsurile la întrebările despre viața sa.

Dan Negru a dat telefoane în timpul emisiunii, spre nerăbdarea lui Denise Rifai

Primul pe care l-a sunat, punând-o în stand-by pe Denise a fost marele actor Florin Piersic, căruia i-a cerut să descrie ce înseamnă cu adevărat succesul. Apoi l-a telefonat pe Ovidiu Cuncea, dorind să dovedească tuturor că au o relație foarte bună, în ciuda zvonurilor că nu și-ar vorbi de când Negru i-ar fi luat emisiunea „Vreau să fiu mare vedetă” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Un alt moment tensionat a fost cel în care Dan Negru s-a ridicat de pe scaun și a atins-o pe prezentatoare, dorind să pună în scenă tehnicile prin care îi făcea pe invitații din emisiunile sale să vorbească, povestind despre experiența de la show-ul „Te pui cu blondele?”.

„Nu sunteți un invitat confortabil”

La un moment dat, Denise nu s-a mai putut abține și i-a spus lui Dan Negru extrem de tăios: „Nu sunteți un invitat foarte confortabil”.

ADVERTISEMENT

Întrebat apoi ce fel de frici are, fostul prezentator „Ciao Darwin” a făcut-o din nou pe Denise să se simtă deranjată: „Mă ia frica atunci când te uiți la mine”. La acest răspuns, Denise a spus: „Mă bucur”, având o privire de gheață.

În cele din urmă, prezentatorul și-a detaliat răspunsul legat de temerile sale în viață, văzând că s-ar putea să fi sărit calul cu moderatoarea:  „Am frica jobului, toți o avem. Nu știi niciodată cum merge viața”.

ADVERTISEMENT