Life

Dan Negru dă marea lovitură în televiziune! Proiectul care are șanse mari să doboare concurența

Dan Negru dă lovitura în televiziune. Celebrul prezentator tv va fi implicat într-un mega proiect care ar putea să doboare concurența.
12.08.2023 | 09:55
Dan Negru da marea lovitura in televiziune Proiectul care are sanse mari sa doboare concurenta
Dan Negru dă marea lovitură în televiziune. Sursă foto: Instagram, YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru este pregătit să dea marea lovitură în televiziune. Faimosul prezentator tv va fi implicat într-un nou proiect, tot la Kanal D. Despre ce format este vorba și ce planuri au producătorii?

Dan Negru dă lovitura în televiziune

Dan Negru este de departe unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. A fost supranumit ”Regele Audiențelor”, având în vedere că ani în șir a doborât record peste record. 

ADVERTISEMENT

Și se pare că acum, o șansă importantă pentru el bate la ușă. Dan Negru se pregătește să prezinte un nou show la Kanal D. Este vorba despre ”The Floor”, o emisiune de cultură generală.

Conform ultimelor informații, noua emisiune are șansa să doboare concurența. Asta în condițiile în care emisiunea a cucerit Europa când vine vorba de audiență. Formatul a fost cumpărat de Dogan Media International și este de origine olandeză.

ADVERTISEMENT

„În show-ul The Floor, 49 de împătimiți ai quiz-urilor se vor înfrunta în dueluri de cultură generală pe o podea gigantică cu LED-uri, segmentată în pătrate egale, fiecare reprezentând un domeniu de cunoştinţe”, a precizat Kanal D, referitor la noul proiect din grilă.

Și nici alegerea lui Dan Negru nu pare să fi fost una întâmplătoare. Conform cancan.ro, cei de la Kanal D mizează pe trecutul său. Având în vedere audiențele record înregistrate de-a lungul anilor, în emisiuni similare, sunt șanse mari ca noul proiect să aducă rezultatele mult dorite.

ADVERTISEMENT

Menționăm că până acum și ”Tu urmezi”, dar și ”Jocul Cuvintelor” s-au arătat a fost două proiecte de succes. Cu ajutorul lor, cei de la Kanal D au bifat o audiență destul de generoasă în ultima perioadă.

De ce a renunțat la Antena 1

Amintim faptul că ani întregi, Dan Negru a fost la Antena 1. În 2022 însă, faimosul prezentator tv a decis să facă o schimbare importantă în cariera sa. Deși era extrem de apreciat acolo, iar mulți l-au sfătuit să rămână, se pare că era nevoie de cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul tv recunoștea inclusiv că avea un salariu uriaș. Pe de altă parte, cei de la Kanal D i-au oferit o provocare de care avea nevoie, așa că a acceptat-o fără a sta prea mult pe gânduri. 

„Fără nicio excepție, TOȚI colegii mei din TV m-au sfătuit să rămân în Antenă unde aveam un salariu uriaș. Eram respectat pentru că eram unul din fondatorii acelei televiziuni, cu succese TV de audiență greu egalabile cu diferite formate TV în mulți ani, de la Academia Vedetelor la Ciao Darwin, de la Revelioane la Blonde sau Next Star.

Kanal mi-a oferit însă imboldul unei aventuri: quiz la TV, cultură generală pe o piață TV obișnuită cu producții îndoielnice. Nimeni nu credea că voi reuși. Mi-au spus toți: »Ești nebun de două ori, o dată că pleci și încă o dată că pleci să faci cultură generală la TV»”, povestea Dan Negru pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT