Life

Dan Negru, dezvăluire dureroasă la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: ”Noi toți ăștia suntem criminalii”

Dan Negru vine cu o dezvăluie dureroasă la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole. Ce a putut să spună prezentatorul tv?
17.07.2023 | 11:08
Dan Negru dezvaluire dureroasa la 13 ani de la moartea Madalinei Manole Noi toti astia suntem criminalii
Dan Negru, dezvăluire dureroasă la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru face dezvăluiri dureroase la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole. Prezentatorul tv, care de altfel a cunoscut-o pe faimoasa artistă, știe cine sunt cei vinovați pentru decesul prematur al acesteia.

Dan Negru, dezvăluiri dureroase despre moartea Mădălinei Manole

Mădălina Manole a fost una dintre cele mai apreciate artiste. Piesele ei se mai aud chiar și astăzi uneori la radio. Chiar și așa, finalul ei avea să fie unul tragic. Artista a fost găsită fără suflare în propria ei locuință, iar mai apoi, anchetatorii au ajuns la concluzia că este vorba despre sinucidere.

ADVERTISEMENT

Anii au trecut, iar mulți au căutat răspunsuri, însă fără folos. Între timp, atât tatăl cât și mama artistei s-a stins din viață. Fratele acesteia a rămas deci, singurul supraviețuitor al întregii familii. 

Dan Negru nu a uitat-o nici el pe Mădălina Manole și nici răul pe care media i l-a făcut cu ani în urmă. Pe când avea doar 35 de ani, Mădălina Manole era considerată deja ”o femeie bătrână”. Asta în ciuda faptului că aceeași vârstă o are acum Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Dan Negru spune că artista era mai tânără decât Delia ori Smiley, dar asta nu conta. Televiziunile nu o mai doreau, iar radio-urile căutau cu totul altceva. Se pare că acest lucru a afectat-o mai mult decât ar fi crezut oricine pe artistă.

Mesajul dureros al prezentatorului tv

În final, Dan Negru consideră că mulți sunt vinovați pentru moartea artistei. De asemenea, el subliniază faptul că artista a fost prima victimă a discriminării de vârstă în showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT

„Mădălina era considerată batrână la 35 de ani! “Trecută de prima tinerețe” scriau ziarele despre ea la 35 de ani! Era mult mai tânăra decât sunt azi Smiley sau Delia. Era de vârsta lui Dorian Popa, azi. N-am știut niciodată cum să-i explic de ce televiziunile n-o mai voiau atunci.

Era perioada in care televiziunile si radiourile căutau doar publicul tânăr între 18-49 ani și orice părea vechi sau românesc era respins. (…).  Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni, prin agenții de publicitate sau prin media in anii ăia suntem criminalii Mădălinei.

ADVERTISEMENT

Mădălina a fost prima victimă a discriminării de vârstă din showbizu’ românesc ! Și noi, complicii crimei. Să ne învățăm măcar copiii că a înainta in vârstă nu insemnă că îmbătrânești. Însemnă ca trăiești!”, a fost postarea lui Dan Negru, referitoare la moartea fulgerătoare a celebrei artiste.

ADVERTISEMENT
Tags: