Life

Dan Negru, dezvăluiri neașteptate despre salariile vedetelor din showbiz-ul românesc: ”Suntem confidențiali pentru că suntem ieftini”

Ce dezvăluire a făcut Dan Negru despre salariile vedetelor din showbiz-ul românesc. Prezentatorul a dat cărțile pe față.
22.03.2024 | 14:17
Dan Negru dezvaluiri neasteptate despre salariile vedetelor din showbizul romanesc Suntem confidentiali pentru ca suntem ieftini
Ce spune Dan Negru despre salariile vedetelor din țară. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Dan Negru a vorbit despre salariile numelor notorii din showbiz-ul românesc. Prezentatorul ”Jocul cuvintelor”, de la Kanal D, a făcut referire la confidențialitatea veniturilor și a dat cărțile pe față.

Ce spune Dan Negru despre veniturile celebrităților din TV

Dan Negru este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți și profesioniști prezentatori TV din țară. Având în vedere experiența sa de peste două decenii în jurnalism, la pachet cu faima, mulți se așteaptă ca să aibă pe lună zeci de mii de euro. 

ADVERTISEMENT

Moderatorul a abordat subiectul salariilor vedetelor din showbiz-ul românesc după ce a citit un articol pe tema remunerației sale și a altor personalități de pe micile ecrane. Deși se speculează sume colosale pe care le-ar încasa cu toții, realitatea este alta.

Dan Negru spune că jumătate din peisajul monden nu are parte de un trai caracterizat de lux și opulență, în pofida aparențelor. De asemenea, faptul că salariile tuturor sunt confidențiale nu denotă decât că sunt mici, mai precizează realizatorul.

ADVERTISEMENT

În susținerea spuselor sale, Dan Negru a amintit de o vorbă a lui Henry Ford, fondatorul Ford Motor Company: ”Cu cât un salariu e confidențial, cu atât e mai mic”. Totodată, moderatorul de la Kanal D a comparat veniturile din televiziune, din România, cu cele ale altor realizatori, de peste hotare. A rememorat și clipa când prezenta Festivalul Mamaia, pentru care nu lua mai mult de 150 de dolari, adică 689, 50 lei, astăzi.

”Articolul ăsta de ziar de azi-dimineață mi-a amintit de „confidențialitatea salariilor noastre. Juma’ din showbizu’ românesc e rupt în fund, dar o arde pe bogăție. Suntem confidențiali în salarii pentru că suntem ieftini.

ADVERTISEMENT

Tucker Carlson lua 20 de milioane pe an de la FOX News, o televiziune de știri. Toate ale noastre de știri, cu tot cu scaune, cu prezentatori, cu microfoane și lumini nu fac banii ăștia. Laolaltă. Prezentatorul San Remo, Amadeus, lua 150 de mii de euro pe seara de festival.

La primele mele ediții de festival Mamaia luam 150 de dolari. Până la urmă, Henry Ford ne-a spus-o cu cel mai bine: ‘Cu cât un salariu e confidențial, cu atât e mai mic’”, a scris Dan Negru pe contul său de facebook.

ADVERTISEMENT

Ce salariu ar avea Dan Negru la Kanal D

Dan Negru, dincolo de spusele sale anterioare, este totuși unul dintre cel mai bine plătiți prezentatori TV din România. Potrivit cancan.ro, ar primi din partea celor de la Kanal D 25.000 de euro, la care se adaugă abonamente speciale, pentru SPA sau pentru o clinică medicală. De asemenea, realizatorului i-ar fi asigurată și o mașină, și mai are câștiguri din diferite proprietăți.

ADVERTISEMENT