Life

Ce emisiune prezintă Dan Negru la Kanal D: „Cultura generală este tot ce oamenii au și maimuțele nu au”

Cel mai urmărit prezentator TV va putea fi văzut, în curând, pe micile ecrane. Kanal D a dat startul înscrierilor pentru emisiunea lui Dan Negru. Ce va presupune aceasta?
08.02.2022 | 12:21
Ce emisiune prezinta Dan Negru la Kanal D Cultura generala este tot ce oamenii au si maimutele nu au
Dan Negru a făcut dezvăluiri despre emisiunea pe care o va avea la Kanal D. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Dan Negru  a făcut primele declarații despre emisiunea pe care o va avea la Kanal D, după plecarea de la Antena 1.

„Regele audiențelor” va prezenta un quiz show și a făcut anunțul pe contul său personal de Facebook. Persoanele care au trecut de vârsta majoratului sunt deja așteptate pentru a se înscrie la casting.

ADVERTISEMENT

Ce emisiune prezintă Dan Negru la Kanal D

După mai bine de 20 de ani petrecuți în familia Antena 1, la începutul anului, Dan Negru a confirmat că a semnat cu trustul Kanal D.

Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii moderatorului, care au fost nerăbdători să afle ce fel de emisiune va prezenta Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a mai prelungit așteptarea și a dezvăluit că vrea să aducă în România un show de cultură generală, despre care promite că va fi cel mai spectaculos din istoria televiziunii mondiale.

Dan Negru: „Ăsta e pariul meu la Kanal D”

„Toate marile televiziuni din lume au concursuri cu întrebări de cultură generală. România e singura țară europeană unde quiz-urile cu întrebări de cultură generală lipsesc din programele marilor televiziuni.

ADVERTISEMENT

Până și bulgarii le au la marile televiziuni! In America, quizz și știrile sunt cele mai de succes programe tv. Noi le ocolim!

Asta e pariul meu la Kanal D: oamenii smart care-și pot arăta mintea la televizor. Pe ei marile tv generaliste i-au ocolit. Concursul creierelor e pariul pe care-l punem in televiziune, la Kanal D.”, a declarat Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Kanal D a dat startul înscrierilor pentru emisiunea lui Dan Negru

Pe site-ul Kanal D se fac deja înscrieri pentru emisiunea lui Dan Negru. Sunt așteptați să ia parte la „jocurile minții” oamenii care au un vocabular vast și care vor să-și demonstreze inteligența.

Emisiunea se anunță a fi una care să combine spiritul ludic și inteligența cu frumusețea și emoția, puse în scenă de „magicianul spectacolului de televiziune”.

„In primul pas aducem cel mai simplu și ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale. Azi am dat drumul înscrierilor. Cultura generală este tot ce oamenii au și maimuțele nu au. Să o arătam și la televizor! E o provocare!

E o schimbare! Dar dacă nu schimbi, nu crești și dacă nu crești, nu trăiești! Cel mai mare risc e sa nu-ți asumi niciunul.”, a adăugat prezentatorul.

ADVERTISEMENT